Nedělní infoWorld of Tanks

Pár goldů k nedělnímu obědu

Listopad je tu a s ním plno infromací k WoT. Takže se pohodlně usaďte a pozorně čtěte! 

Česko-slovenská chlouba Škoda T27?

Pro tento týden si pro vás připravil Dorien recenzi na česko-slovenský prémiový tank Škoda T27. Opravdu je to tank, na který můžeme být hrdí?

Turtle Mk.I, nový britský stíhač

Nejen Dorien si připravuje recenze na tanky, tato je od Viji. Podíváme se v ní na brutální stíhač osmého tieru, který dobře zastupuje britské stíhače vyšších tierů a rozhodně neurazí. Tento stroj se, stejně jako Tortoise na devátém tieru či Badger na desátém, vyznačuje brutálním DPM a vcelku přesným dělem s dobrou penetrací.

League of Steel

Cože? Ona se jezdí online liga o hodnotné ceny? Ano, čtete správně, na stránce leagueofsteel.cz si můžete zasoutěžit a něco málo vyhrát, více se dozvíte v našem článku.

Halloween mód bohužel nebude

Bohužel tento rok se budeme muset obejít bez zábavného módu na Halloween, i když se původně myslelo, že se kvůli nedodělkům odloží. Jediné, co nám zbývá, je možnost hrát hodnocené bitvy a poděkovat WG za upřímnost, že pro tentokrát uznali, že se jim nepovedlo vydat tento herní mód bez bugů. Upřímně raději si nezahraji zábavný mód než ho hrát s bugy 😉

Obj. 752 aneb další prémiák?

Prémiových či odměnových tanků není nikdy dost. Ale za co bude tento Obj. 752? Za Frontline ani hodnocené bitvy určitě ne. Možná bude patřit do nové sovětské linie, ne že by jich bylo ve hře málo 😀 Tento stroj, podobně jako IS-3A, bude mít speciální mechaniku nabíjení, tudíž verze o nové linii si myslím, že je nejblíže pravdě. Inu, prozatím si musíme počkat na oznámení od WG. Čekání si můžete zkrátit přečtením historie tanku.

EAT_MY_GOLDS

Brutální statpadder M2 Light a malý, líný Youtuber.

0 0 votes
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments