OznámeníWorld of Tanks

Jak je to s Halloween eventem

Haloween je americký svátek, který se těší celosvětové oblibě.

Poslední roky jsme sbírali zelenou hmotu, lovili Leviathana a letos to vypadá, že ostrouháme. Dle vyjádření vývojářů se event potýká s technickými problémy.

Cituji: “Dámy a pánové, bohužel máme skluz z Halloweenu z technických důvodů. Je mi to velmi líto jménem týmu – opravdu bychom dávali přednost tomu, aby režim fungoval bez problémů a předem, ale někdy je to prostě nemožné. Více informací brzy.”

Na informace ohledně eventu je vystaveno informační embargo. Ani naši CC nemají více informací, jediné, co nám zbývá, je doufat a třeba se dočkáme spuštění co nejdříve.


V poslední době se chyby ve WoT vrší jedna na druhou. Chyby v popiscích v bonovém obchodě, viz micropatch, jež byl dnes oznámen. Dnešní micropatch opravující chyby v MM. Nesmím zapomenout na “bezchybné” provedení akce Osm národů. Pokud jste viděli vijovu informačku, jistě jste zahlédli tuto zprávu z fóra a taky víte o problému s připisováním bodů za vítězství.

Mám pocit, že v Minsku a i na jiných pobočkách, neví pravá ruka co dělá levá. Jak to vidíte vy?

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments