World of Tanks

Mapy ve WoT

Dnes přinášíme pohled kolegů z Wotexpressu na tvorbu map.

Nevím, jak se díváte na mapy, které jsou ve hře. Ne, nehodnotím jejich kvalitu, ale lokalitu. Někdo má raději volné mapy, kde si může najít svou pozici téměř libovolně, jiný zase preferuje městské mapy, kde využije pancíř. Kolegové z Wotexpressu shrnuli nově připravované mapy a dospěli k závěru, že tvůrci map World of Tanks do hry za posledních 7,5 roku nepřidali ani jednu mapu města. Už je známo 8 z 9 map pro režim mapování v roce 2022. Tak uvádíme pár statistik a postřehů.

Tvůrci map nechtějí, neumí, nedělají čistě městské mapy pro WoT. A ano, nepleťte si prosím mapy měst jako je „Himmelsdorf“ s mapami poloměst např „Berlín“.

Poslední SKUTEČNÁ mapa města představená do hry je Stalingrad (0.9.4 – listopad 2014). Bohužel v březnu 2018 (1.0) byla ze hry odstraněna pro všechny regiony.

Poslední městskou (dlouho trpící) mapou zavedenou do hry je Minsk (1.1 – srpen 2018). V tuto chvíli je také stažena ze hry. Doufejme, že jen dočasně.

Za uplynulých 6 let (od 1. ledna 2017) prošlo supertestem asi 60 map. Lokace je následující:

    • 4 poloměstské lokality („Prospect“ [Avenue], „Berlín“, „Charkov A“, „Charkov B“);
    • 1 plně městská lokalita. 1 mapa, JEN JEDNA! (“Kassel”).

A co si myslíte vy? Přivítali byste městské mapy?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
17 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments