Nedělní info

Rejnokův nedělní připínáček

Další týden uběhl, je tady neděle a čas na Připínáček.

Původně jsem chtěl začít tím, že se blíží Černý trh, ale nakonec mi to nedá, zmínit se o tom, že se chystá Sandboxová přímo testovací smršť. Musím přiznat, že mě to děsí. První letošní sandbox máme za sebou. Testoval se Válečný řád a psali jsme o něm tady a tady. To, co mě děsí, je však jiná věc. Vyšla aktualizace hry samotné 1.11.1 a co se nestalo. Došlo k pozastavení klanových bitev. Aktualizace byla připravovaná, plánovaná a předpokládám, že i testovaná, leč… Opět se něco pokazilo. Udělala se opravná aktualizace a pořád to někomu nefungovalo. A to je přesně to, čeho se děsím. Testovat se má změna HE munice, která se neobjevuje poprvé. Hráči s podobnou změnou nesouhlasili, ale stejně si WG udělá to, co se mu líbí. Vybavení 2.0 také nemělo pozitivní ohlasy a co se stalo? Máme ho ve hře. Posádka 2.0 ještě testována nebyla a objevily se jen informace z WG, na základě kterých jsme psali o systému Posádky 2.0. Podle těchto informací přijdeme o členy posádky, speciální velitelé se stanou instruktory atd… Další věcí na testu by měla být úprava dělostřelectva. Tak uvidíme. Nechci říkat, že to bude špatné, ale zatím mám z WG pocit, že co se mění, mění se k horšímu.

Vycházím z toho, co WG vydává na stránky. T-54 první prototyp je/byl uveden jako stíhač tanků. Není to první chyba a troufnu si říci, že ani poslední. Mám pocit, že někdo si musí dělat z lidí blázny. Opravdu mi to přijde jako v pohádce. V kanceláři musí mít šotka, který čas od času mrkne na to, co je k vydání a něco pomění, splete, zamění či jinak upraví a pak se strašlivě směje, jak to vše prochází a vydává se ven. Umíte si představit, jak skvěle se musí bavit a užívat si té situace? O to více, že se podobné věci opakují pořád dokola?

 

 

 

Aktualizace 1.12 má přijít začátkem března, mělo by dojít k vylepšení některých starších tanků. Tak snad to vyjde a optimisticky budu tvrdit, že doufám, že tentokráte bez drobných i větších chybiček. Snad nebude platit, že přání je otcem myšlenky a bude to pravda. Snad se bude testovat více a lépe než v minulosti a nebudou se opakovat chyby v kompatibilitě, například s Overwolfem.

A teď k tomu dalšímu. Blíží se Černý trh. V Rusku se vypustila zpráva, že bude 26.února. Psali jsme o tom zde.  Tak uvidíme, jestli bude ono zmíněné datum platit, nebo celá věc byla jen povedeným vtípkem. Nicméně s ohledem na to, co jsme psali ve druhém článku, myslím, že se budeme opravdu pohybovat kolem zmíněného data. Datu nahrává i předpokládaný maraton na 122TM, který by měl být spuštěn od 12.2. a na jeho dokončení by mělo být deset dnů. Tank by mělo být možné koupit do 25.2., tedy ještě tři dny po skončení maratonu. Následující den by tedy mohl být spuštěn Černý trh. Bude to tak? Uvidíme.

Naši pravidelní čtenáři si možná všimli, že se zase začaly objevovat historické články o tancích. Prisma pracuje na Náhledu do historie japonských tanků. Zatím vyšla jen první část, ale už máme připraveno pokračování. Můžete se těšit na další díly. Také jsme zařadili rubriku Rychlé zprávy, kdy vydáváme jen krátké zprávičky, případně jejich soubor, abyste měli aktuální informace o dění ve světě tanků. Do komentářů můžete napsat, jestli chcete, abychom v tom i nadále pokračovali a jak se vám zprávičky líbí. A pokud se s námi chcete setkávat častěji, jste zváni na náš redakční Discord, kde je k zastižení celá redakce.

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4.2 5 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments