Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další týden máme za sebou a je čas na Připínáček.

Nejvýznamnější událostí týdne byl zcela jistě nový patch 1.11.1, v němž přišla nová linie italských těžkých tanků, četa 2.0. V aktualizaci jsou také nové 2D styly, čínský střední tank, a jako prémii nám WG přidal prémiový balíček chyb. Některé chyby se pokusil odstranit minipatchem, leč jak to vypadá, nepovedlo se. Takže s novou aktualizací došlo k vypnutí klanových bitev, dále k problémům s tvorbou čet. Další problémy byly s nákupy v bonovém obchodě. Bony se některým hráčům odečetly, ale vybavení se neobjevilo ani na tancích, ani ve skladu. V neposlední řadě se u mrtvých tanků pořád v bitvě zobrazovaly HP, což člověka nepotěší. Tato chyba byla údajně způsobena použitím modifikace Overwolf. Přijde mi přinejmenším zvláštní, že se podobné chyby neobjeví při testování. Ono je otázka, jak vlastně to případné testování probíhá. Jestli vůbec. Dokázal bych pochopit chybu u některých fanoškovských modifikací, ale Overwolf je oficiální součástí Team speaku. A klanové bitvy? Tady už modifikace nemají opravdu žádný vliv. Co na to říct? Dobrá práce od Wargamingu, patch se opravdu povedl.

Ještě se vrátím k Sandboxu – Válečný řád. Testování skončilo a hráčům, kteří se jej zúčastnili se v garáži objevil dotazník. napište, prosím, do kometářů, jestli máte zájem o článek, kde budou screeny z uvedeného dotazníku. Já jsem jej poctivě vyplnil. Jak už jsem psal dříve, nemyslím si, že by to byl úplně špatný mod, ale umělá inteligence by opravdu měla být alespoň trošku inteligentní a palebné věže poněkud méně pancéřové. A také by nebylo špatné, kdyby byla jedna z variant bitva stratéga proti stratégovi. Ale uvidíme, jak to nakonec WG upraví a jestli se tato akce objeví i ve hře.

Pokud jste ještě nezaznamenali, tak do 5. února máte možnost se zaregistrovat do akce Souboj týmů. V této akci můžete za splnění misí uvedených v odkazu získat velitele, nějaké kamufláže, obtisky a další věci do hry. Podle ohlasů má nejvíce zástupců a tedy nejvyšší šanci na vítězství Dakillzor. Takže pokud chcete velitele s nejvíce schopnostmi a specializacemi, doporučím, registrovat se k němu. Bohužel je to tak, jako v minulosti, v hře se objevuje počet bodů a tedy i pořadí jednotlivých týmů. Zároveň je však nutno říci, že s ohledem na posádku 2.0, o které jsme psali tady a tady, může v budoucnu ztratit svůj smysl. Takže možná je celá akce tak trochu bez odpovídající odměny. Ale nechci předbíhat a nechci být šiřitelem špatných zpráv. Tak přidám i nějaké ty dobré. V rámci Souboje týmů, dostávají hráči do garáže některé tanky tieru deset, které mohou využít při tomto eventu – souboj 7×7. A u tanků T110E5 a Kranvagn došlo k vyzkoumání děl u tieru IX. Konkrétně jde o dělo 120 mm gun M58 u amerického těžkého tanku M103, kde ušetříte 60 000 zkušeností a dělo 12 cm akan L/40 u Emila II, kde ušetříte 62 600 zkušeností. Takže jestli tyto linie zkoumáte, tak držím pěsti, abyste této “vlastnosti” dokázali využít. Tato informace se stejně jako spousta dalších objevila u nás na Heatnews Discordu, takže jestli se také chcete dovídat nové věci mezi prvními, přidejte se k nám.

ještě bych neměl zapomenout zmínit, že skončila další Klanová kampaň – Renesance. A jak už to tak bývá, zase se celá akce neobešla bez různých dohadů a trestů za porušení pravidel. O vlně banů v RU jsme psali tady. Později se opět objevil seznam hráčů, kteří byli “odstraněni” z uličky slávy. Myslím, že pokud nedojde k trestání celých klanů, bude to jako boj dona Quijota de la Mancha s větrnými mlýny. Ale třeba se do budoucna něco změní a nebudou se prodávat místa v klanech.

Na oficiálních stránkách vyšel pravidelný měsíční přehled na únor. Jak všichni asi tušíme, bude opět valentýnský speciál. Tak uvidíme, jestli bude klasická sleva na dva tanky nebo se objeví ještě něco jiného. A jako připomínku dávám screen valentýnského Loweho.

 

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 5 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments