World of Tanks

Černý trh podruhé

Černý trh (ČT) se blíží a sílí spekulace, kdy to celé vypukne.

Včera jsme sdíleli informaci o tom, že se objevila zpráva, v níž padlo datum 26. února. Je zřejmé, že WG nechce sdílet informace, kdy proběhne a co se bude nabízet. Není se čemu divit. Chápu to.

První Černý trh se spustil ve čtvrtek 23. května 2019, druhý ve čtvrtek 6. února 2020. Oba trvaly sedm dnů.

Vezmeme-li v úvahu fakt, že WG nechce nebo nemůže zmínit přesný termín přímo, musíme vycházet z náznaků. Tedy pokud nemohou napsat ČR jako ČornyjRynok, musím napsat ČR jinak, třeba jako Čempionat Rosii, aneb šampionát Ruska (v čemkoliv). V Rusku ale šampionát není, oba kluby hrají v Ruské premier lize (obdoba naší první ligy). Jinými slovy jedná se o jinotaj či indicii, co by kdyby. Zmíněný zápas začíná v 19:00 moskevského času, což odpovídá 17:00 našeho a to zase odpovídá časům minulých nabídek.  Právě proto jsme zveřejnili i screen, na jehož základě se šíří spekulace. Podobně uvažuje i DedaMraz na DC, který zachází ještě dále: “…ještě by mohlo být zajímavé, jestli třeba i Tambov – Potop (čti ale Rotor) neznamená, že první tank bude 50TP prototyp…

 

Spekulace ohledně data ČT ovlivňuje také předpokládaný maraton, jenž by měl být koncem února a vydání nového patche, ten by měl být pro změnu začátkem března. Takže moc časových možností nezbývá. Není pravděpodobné, že by se maraton překrýval s ČT, stejně tak by se neměl překývat s novým patchem.

Nechme se překvapit, kdy se budou zmíněné události konat. Jedno je však jisté – už to nebude dlouho trvat.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3.7 7 votes
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments