OznámeníWorld of Tanks

Rychlé zprávy – Černý trh, Opevnění, Tanky, Battle pass

Rychlé krátké informace ze světa tanků.

Černý trh:

Kdy bude Černý trh? Podle zpráv z Ruska by měl Černý trh být od 26.2.2021

Opevnění:
Po dnešním mikropatchi by již měla fungovat Opevnění (Válečné hry, Expedice, Ofenzívy). Dokonce podle neoficiálních zdrojů by v době od 3. do 9. února včetně měly být dvojnásobné výdělky. Bohužel české oficiální zdroje zatím mlčí, byť byly přislíbeny informace co nejdříve.

 

Předpokládané tanky v Expedici 2021 na stránkách Heatnews:

 

Battle pass:
S aktualizací 1.12 přijde i nový Battle pass. Podle předběžných informací by se měly objevit nikoli dva, ale hned tři tanky: těžký tank, střední tank a TD.

A to není vše. Budou změněny i 3D styly. Styl nebude finální odměnou při dokončení všech základních fází, ale hráči jej získají dříve. Bude možné získat základní 3D styl, který se bude měnit s rostoucí úrovní splněných fází. Do stylu budou přidávány další a další prvky. Styl bude kompletní ve chvíli, kdy hráč dokončí celou základní část. Takto bude umožněno hráčům nejen získat styl dříve, ale také ukázat svůj pokrok v Battle passu.

Tak co říkáte? Je to lepší řešení?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 4 votes
Article Rating
18 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments