Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Už je zase neděle a čas na Připínáček.

Máme za sebou další týden plný událostí. Pojďme se tedy podívat, co vše se stalo, případně stane.

Jak jsem zmínil minule, WG představilo nový režim, Válečný řád. V tuto chvílí probíhá jeho testování na Sand Boxu. Přihlášení se do testu bylo jednoduché, bohužel se stažením už to tak jednoduché nebylo. Já sám jsem pozvánku k testu dostal. Problémy s aktivací jsem také měl, ale podařilo se mi je zdárně překonat a už mám za sebou pár her. V tomto modu proti sobě stojí jeden hráč – stratég, který ovládá sedm tanků. Proti němu stojí sedm samostatných hráčů, kde každý ovládá jeden tank. Zatím jsem hrál jen za hráče proti stratégovi. Hrál jsem asi deset her a z nich jsme jako hráči prohráli možná dvě. Umělá inteligence zdaleka nedosahuje parametrů, které bych očekával. Stratégovy tanky, které neovládá, se točí dokola, jejich střelba není nic moc. Na druhou stranu Stratég může využít něco jako statické artilérie, které mají dvě děla a jsou schopny odstřelovat útočící tým. Tady bohužel musím říci, že jsem s Objektem 430 U ve dvou hrách dostal jeden zásah artilérií a z plných životů šel do garáže. Pokaždé mi odletěla věž. Myslím, že pro hru by bylo lepší, aby artilérie dávaly menší poškození, ale zvýšila se úroveň tanků ovládaných umělou inteligencí. Na přiloženém obrázku jsou vidět charakteristiky stratégovych pevných struktur. Uvidíme, jak bude celý test pokračovat. Určitě se k němu ještě na HN vrátíme. Mod může mít jistý potenciál, možná by stálo za to trošku poupravit a hrát stratég proti stratégovi. Ale jak říkám, na jakékoli hodnocení je brzo.

 

Informovali jsem také o tom, že se na Supertestu objevilo nové čínské TD. Přinesli jsme také jeho screeny. Proč se o tom zmiňuji? Protože tank dostal drobné úpravy děla, které by měly zvýšit jeho potenciál. Zvýšila se rychlost palby za minutu z 3,77 na 4,35, čímž došlo ke zvýšemí poškození za minutu z 2 450 na 2 825, při využití HE munice se poškození zvýšilo z 3 581 na 4 129. Uvidíme, k jakým dalším změnám ještě dojde. Když jsme u těch změn a supertestu, nelze opomenout nové mapy. Není jich úplně málo, tak jestli chcete, podívejte se na naše články.

Jestli se těšíte na nové italské tanky, již brzy se dočkáme. Aktualizace hry na 1.11.1.0 by měla u nás na serverech proběhnout 27. ledna. Tedy pokud se nestane něco mimořádného. Součástí aktualizace budou již zmíněné těžké italské tanky. Už dokonce víme i to, že ve hře budou mise, které bude možno splnit jen s Rhinoceronte (tier X) nebo Bisonte C45 (prémiový tier VIII). Další součástí aktualizace by mělo být zavedení systému čet 2.0.  Tak uvidíme, jak to bude fungovat.

Snad u aktualizace nenastane stejný problém, který hráči hlásí v probíhající kampani. Všem přeji, aby se jim technické problémy vyhýbaly a hráči získávali co nejvíce možných bodů. Jen připomínám, abyste nezapomněli včas dát v dílnách skládat tanky, protože i jejich výroba chce svůj čas a byla by škoda o tank přijít kvůli pozdnímu startu výroby.

 

Rád bych také upozornil na Vijův článek Posádka 2.0 – dovednosti. Myslím, že opravdu stojí za přečtení. Přináší shrnutí nových dovedností, které některé mohou být opravdu zajímavé. Uvidíme, jak se k tomu nakonec WG postaví. Pod článkem je i rozsáhlá diskuse, kde se můžete podělit o svůj pohled na posádku 2.0 a její dovednosti.

Minulý týden jsem také psal o tom, že budou upravena pravidla na Heat News discordu. Pravidla byla tento týden upravena. Nemusíte se bát, opravdu jsme se snažili je zjednodušit a všichni jste vítáni. Dovíte se u nás spousty dalších informací, které nevyjdou v článcích a najdete tam téměř všechny členy redakce, může tam s námi komunikovat stejně tak, jako na našem Facebooku. I tam lze najít spousty zajímavých informací. Těším se na vás i v příštím týdnu, kdy pro vás chystáme zase další zajímavé informace.

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 9 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments