Velký rebalancWorld of Tanks

Rychlé zprávy – Sandbox, Černý Trh

Dnes opět přinášíme pár rychlých zpráv ze světa tanků

SANDBOX:
Dnes začalo testování herních mechanik v rámci Sandboxu. Pokud se chcete zapojit a mít možnost získat i nějaké odměny, podívejte se na oficiální stránky, stáhněte si klienta (musíte mít nainstalovaný Wargaming Game center) a můžete se vrhnout do testování. Zkuste se tomu věnovat opravdu poctivě a následně sdílet zpětnou vazbu. Zkusme zapomenout na to, co vše se nepovedlo, co vše jsme si “přáli” a dejme vědět, jak na nás test působil. A co, že se všechno bude testovat?

  • Snížené poškození HE granátů, které zasáhly přední část dobře obrněného vozidla.
  • Snížená doba ochromení dělostřelectva.
  • Výraznější trasírky dělostřeleckých granátů.
  • „Dělostřelecká výstraha“ — nový prvek, který hráče informuje o tom, že vystřelilo nepřátelské dělostřelectvo.
  • Přepracovaná posádka 2.0 — nové a přepracované schopnosti a specializace, nový systém posádek a jejich postupu a nová funkce instruktor. Dozvíte se také, jak budou vaše současné posádky převedeny do nového systému.
ČERNÝ TRH:
Jak už jsme psali dříve tady a tady, blíží se Černý trh. Ještě není 100% jisté datum zahájení, ale předpokládá se, že bude zahájen v únoru. Podívejme se na to, co se objevilo v minulých nabídkách. První se konal v roce 2019 a nabízel tyto položky:
Žlutě označené položky byly za zlaté.
Nabídka 11 a 12 je stejná, protože v průběhu nabídky došlo k technické chybě, takže WG nabídku opakovalo.
V roce 2020 došlo u Černého trhu ke změně. Z původních nabídek “kdo dřív přijde, ten dřív mele” se přešlo u některých nabídek na možnost aukcí. Nabídka trvala celých 12 hodin a bylo možno přihazovat. Po skončení aukce ti, kteří nabídli nejvíce, obdrželi své tanky.

Opět platí, že žlutá pole znamenají zlaté.
V tuto chvíli ještě nejsou známy žádné uniklé položky pro letošní rok. Nicméně co se týče aukcí, zkuste se držet co nejníže minimální ceně, aby se pokud možno moc nepřeplácelo a na aukci nevydělalo jen WG, ale také hráči.

Pozor na kreditky II
Ještě bych chtěl upozornit na to, abyste si dávali pozor na ukládání platebních způsobů a karet v prémiovém obchodě. Jak už jsme psali, došlo v minulosti k případům zneužití platebních prostředků nabouráním se do herních účtů. Já se po čase přihlásil do prémiového obchodu a objevila se mi hláška, že z důvodu upgradu systému bude možná třeba zadat znovu platební údaje. Tak zvažte, jestli není lepší ony údaje vkládat ke každé jednotlivé platbě než je ukládat s jistým rizikem, že se někdo může zmocnit vašeho hesla k účtu a následně někomu něco za vaše peníze koupit. Přece jen zadání platebních údajů zabere jen chvíli a vám váš účet zůstane.


Lehce doplním : Situace kolem zneužití kreditních karet na ukradených účtech je po měsíci stále nedořešená, okradení mají zabanované účty a WarGaming trvá na tom, že pokud chtějí účty zpět, musí zloději, který je okradl, ty ukradené peníze poslat znovu, jinak WG ban nezruší. Takže kreditní kartu opravdu nepřipojujte, smažte zadané údaje, v případě problémů vám WarGaming odmítne jakkoliv pomoci a bude trvat na tom, aby krádež proběhla.

VijaCZ


Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments