OstatníWorld of TanksZábava

Krátké informace a puzzle – doplněno

Dnes jen pár informací a abyste se nenudili, tak zkuste puzzle.

Dnes jen pár rychlých informací, které vás snad mohou zajímat.

Nejprve se chci zmínit o tom, že byl odstraněn soubor s hráči, kteří byli odstraněni v kampani Renesance. Psali jsme zde. Snad se dovíme podrobnosti, případně dojde k obnovení souboru. Bohužel, nemáme zálohu.
Doplnění:
Děkuji MajBossovi za dodání smazaného souboru s bany. Soubor můžete stáhnout zde.

Dále bychom vás chtěli informovat o tom, že Prime Gaming bude pokračovat minimálně do července 2021. V tuto chvíli je aktuální verzí Jmelí.

A na Supertestu se objevila již čtvrtá iterace 114 SP 2. Došlo ke zvýšení rychlosti střel u AP z 900 na 1 050 m/s, u APCR z 1 100 na 1 250 a byl zvýšen čelní pancíř ze 135 mm na 175 mm.

A poslední z rychlých informací: připravujeme pro vás kalendář na měsíc únor a snad zítra bude k dispozici. Mezitím můžete zkusit štěstí u našeho dalšího puzzle, které je vytvořeno z obrázku Klapkise, který nám dodal do první vánoční soutěže. A zase se s námi můžete podělit a pochlubit se v komentářích, za jak dlouho puzzle složíte.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments