Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u nedělního Připínáčku.

Nedělní poledne znamená u nás nedělní čtení, Připínáček. Takže vás vítám u dalšího Připínáčku. Tématem posledních dnů ve WoT je zcela jistě Aukce. Každý den jsem psal o tom, co si mohou vydražit v Asii. Tank byl vždy stejný, jen se lišily aukční měny. Přiznám se, že jsem byl zvědavý na stroje, které se v aukci objeví. Stejně tak jsem byl rád, že jsem si zdroje nechal a neinvestoval je do Liona. Už na začátku aukce bylo téměř jasné, že se v ní objeví Opičí král a Mars. Přiznám se, že se Opičí král se mi docela zamlouval. Jsem na podobné věci trošku ujetý. Mám v garáži Type 59 G i Qilina a oba tanky se mi líbí. Na druhou stranu nechci investovat do skinu 121B extra moc. Takže jsem něco málo nabídl a čekal. No, tank jsem nezískal.

Chcete se zbavit 3D stylu

Nicméně mě zaujala informace na fóru. Jeden z čerstvých majitelů Opičky se obrátil na podporu s žádostí o výměnu Opičky za klasickou 121.  Bohužel neuspěl. Ale zkusil ještě druhou variantu a to tank prodat a následně obnovit. Co se stalo si přečtěte přímo od něj:
“Takže dokonáno. Opičího krále jsem prodal za 4 500 000 a obnovil za 4 900 000+ drobné. Styl Opičí král se přesunul do skladu a hra na vozidlo implementovala jiný hotový styl, co jsem měl v garáži. Blbé je, že do úpravy vzhledu se nedostanu a ten styl nemohu změnit. Styl Opičí král už na vozidlo taky nedám, což nevadí. Bohužel styl Opičí král nelze prodat. Pokud někdo ví, jak mám vyměnit hotový styl na tohle vozidlo, tak napište.”

Takže pokud vám je Opičák zcela proti srsti, zkuste popsaný postup a uvidíte, co se stane. Stejnou zkušenost mají i v jiných regionech. Lze jej použít na:

  • Opičí král (Čína, ST-10, propagační)
  • Mars (Itálie, ST-8, prem)
  • IS-3A Sapsan (SSSR, TT-8, prem)
  • Vz. 55 Gothic Warrior (Československo, TT-10, propagační)
  • T-832 (USA, TT-8, prem)

Bohužel vzhled tanku po obnovení už nemůžeme nijak upravovat. Takže pokud jste ochotni obětovat 10% pořizovací hodnoty, vzhůru na obnovení. Budu rád, když se s námi podělíte o zkušenost.

Aukce

Druhý den jsem ráno nahodil pár zlatých navíc na K-2, ale když jsem viděl asi hodinu před koncem aukce, že ještě pořád je více tanků než nabídek, nabídku jsem stáhl. Tank jsem nechtěl. Mám v garáži Defendera a stejně jej moc nehraji. Hráči si nakonec rozebrali všechny K-2, ale bylo to o prsa korejské plavkyně.

Na Mars a ani na Hvězdu jsem nepřihazoval. Spagetto mám v garáži bez stylu a Hvězdu mám ještě z minulosti.

A dnešní T54 Heavy? Ani dnes mě aukce nezaujala natolik, abych přihazoval. V garáži mám AE Phase, která se mi jeví jako plně srovnatelná.

Přiznám se, že jsem se na aukci těšil a říkal si, že třeba mě něco zaujme natolik, abych si to pořídil, ale nakonec jsem z aukce vyšel s prázdnou a musím říci, že toho nelituji. Prostě mě nic z nabízených tanků nezaujalo natolik, abych o to reálně usiloval.  A jak jste na tom vy? Účastnili jste se aukce? Zaujalo vás něco natolik, že jste si to “museli” vydražit?

Přeji vám příjemný zbytek neděle a dobrou chuť k obědu.

PS: Ne nezapomněl jsem na informaci o tom, co jste včera mohli hádat za mapu. Pokud jste si to ještě nezkusili, máte tu možnost kliknutím na odkaz. Pro ty ostatní tady mám řešení:

Pro zobrazení mapy rozklikněte

Westfield

Tak co uhodli jste?

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments