KlanyModifikace za hranouWorld of Tanks

Renesance – seznam hráčů, kteří byli “odstraněni” z žebříčku

Skončila kampaň Renesance a došlo k další vlně trestů. Kdo byl “odstraněn” z výsledků?

Renesance byla ukončena 25. ledna, servery to nakonec nějak zvládly a hráči, kteří se umístili v Uličce slávy, dostanou své slíbené odměny (ne Chieftaina). Ale jako po každé kampani, i po této došlo k posunu hráčů v žebříčku, protože Wargaming odstranil ty, kteří podle něj podváděli, jak jsme zmiňovali už dříve. Teď se už vyjádřilo i WG. A co vlastně píše?

Zásady poctivé hry

Ještě než se však dostaneme k výsledkům akce „Renesance“, rádi bychom vám připomněli, že i nadále sledujeme, co se děje ve World of Tanks, a neustále kontrolujeme chování hráčů. Týká se to nejen speciálních herních akcí, jako jsou ty na globální mapě, ale i náhodných bitev a každého dalšího dostupného herního režimu. Porušení našich Smluvních podmínek a Licenční smlouvy koncového uživatele není tolerováno a my nepřestáváme aktivně bojovat proti podvodníkům, kteří využívají škodlivý a nevítaný software.

V souvislosti s akcí „Renesance“ a v souladu s našimi Zásadami poctivé hry bude penalizováno 2,552 účtů. 1,665 z nich obdrží své první varování a 887 dostane ban natrvalo. Naše sdělení je jasné: podvádět se nesmí!

Používání zakázaných modifikací nebo jakékoliv porušování pravidel hry či akce povede k vyřazení z Uličky slávy. Hráči, kteří porušili pravidla, tím pádem neobdrží žádné odměny.

Následovat bude udělování hromadných banů, aby bylo herní prostřední co nejspravedlivější.

Pojďme brát hru vážně a hrát ji poctivě!

A teď se pojďme podívat přímo na seznam potrestaných hráčů. Tento seznam vytvořil Hear_Me_As_I_Will_Speak. A stejně jako on, chci zdůraznit, že se nejedná o žádné zveřejňování jmen hráčů nebo poškozování jejich dobrého jména (v terminologii WG: naming and shaming), ale čistě o seznam hráčů, kteří se neobjevují v aktualizované Uličce slávy po kampani.

Seznam naleznete zde.

Je zvláštní, že se zde objevují po každé kampani stejná jména klanů, jejichž hráči byli potrestáni. Evokuje to ve mně zvláštní pocity. Nemyslím si, že by se jednalo o ban pro hráče, který si „zaplatil“ tank na kampaň. Ten by snad modifikace nepoužíval. Spíše si myslím, že jde o uměle vytvořené účty, které dotyčné klany mají k získávání informací v bitvě s využitím zakázaných modifikací. Klan počítá s tím, že tento účet bude potrestán, ale výhody, které získali, už jim nikdo nevezme.

WG bohužel trestá jen dotyčného hráče.  Myslíte si, že by měl být potrestán celý klan? To znamená vyřadit klan z kampaně?  Nebo souhlasíte se současným systémem?

Podělte se s námi do komentářů. Jen, prosím, diskutujte slušně v rámci pravidel serveru. Děkuji.

 

Doplnění:

Odkaz ke stažení zmíněného souboru, který nám byl dodán po kliknutí zde.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 5 votes
Article Rating
32 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments