Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Čeká na vás tradiční nedělní Připínáček

Dnes je druhá adventní neděle, za 14 dnů jsou Vánoce. Nevím jak vy, ale já se těším jako malé dítě. Ale ještě pořád je před námi 14 dnů. Tak se podívějme, co zajímavého se stalo, stane nebo děje.

Pro mnohé z vás bude možná překvapení, že se DoktorKevina vrátil po dvou letech k tankům. A co více začal o tom psát. Není tajemstvím, že si téměř každý den voláme a řešíme spoustu věcí, nejen ty tankové. A protože Doktor je hračička a nastala zima, tak se vrátil. No jo, taky jsem ho trochu navnadil. Jestli je to na měsíc, dva, kdo ví. Ale zatím ho to prý baví. Však si přečtěte jeho včerejší článek o jeho prvním týdnu.

Soutěže

Nebojte se, ani na soutěže jsme nezapomněli. Jednu už jsme vyhlásili. Pokud rádi píšete, podívejte se sem. Myslím, že odměna za to stojí. Nemáte tvořivého ducha? Nevadí. Knihu, která je jednou z odměn, si můžete koupit. Autorka mu ji ráda podepíše.

Druhou soutěž vyhlásíme příští týden. A připravujeme ještě třetí. Takže se určitě máte na co těšit.

WoT

A nyní už ke hře samotné. Podle kolegů z WoTexpress byla minulá neděle rekordní. V jednu chvíli bylo online 244 509 hráčů, což je nejvíce za poslední dobu. Podobná čísla byla k vidění naposledy v prosinci 2016. Takže evidentně Vánoce ve WoT táhnou. Myslím, že to je na WoT docela slušná vizitka. (Zdroj: WGStatus). Jen pro srovnání ve stejný den bylo v Rusku online 314 tisíc, v ASII 16 000 a v NA 19 000 hráčů.

 

A když jsme u těch vánoc, nemohu opemenout velké krabičky. Spousta z nás už je dostalo nebo si je koupila a své odměny si užívá. Já jich letos měl zatím 87 a získal jsem 15 tanků z toho 2 devítky a 2 osmičky. Získal jsem také tři 3D styly, ale ani jeden tank, na který jsou použitelné, v garáži nemám.  Musím ale říct, že jsem celkově spokojený. K úplné spokojenosti mi chybí už jen 3D styl Hot rod. Ale třeba se ještě někdy objeví.

Zlatá WT E 100

Když píši o krabičkách a srovnávám počet online hráčů, tak si nemohu odpustit zmínit informaci, že v RUBY regionu je možné v získat zlatou WT E 100. A jak už to tak bývá, jsou i statistiky, kde zjistíme, kolik těchto WTček jezdí. V době, kdy tento článek píši, jich je 20 462. Někteří blogeři, kteří o tento tank usilovali, zveřejnili počet beden, které si pořídili, aby jim tank padl.

  • Evil Granny – 4 434
  • MeanMachins – 3 100
  • Jove – 1 900
  • NIDIN – 1 648
  • LeBwa – 1 500
  • C1yMba – 848
  • Блади – 359
  • Mexikanec – 232
  • Шамаханская Царица – 131

A co vy? Koupili byste si bedny jen kvůli WT? Pokud vás zajímá kolik jich jezdí, podívejte se na odkaz.

Nezapomeňte dnes zapálit druhou svíčku na adventním věnci.  A jako vždy, pokud budete obědvat, tak dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments