HeatNewsSoutěžWorld of Tanks

Kreativní vánoční soutěž

Jak jsme slíbili, tak činíme.

Dnes vyhlašujeme první Vánoční soutěž. Jak jistě víte, nedávno se Doktor Kevina vrátil zpátky do WoT a napsal o tom pojednání. A to nás vedlo k tomu, že vyhlašujeme soutěž kreativní. Tak tedy, napište něco o World of Tanks. Ptáte se co? Vlastně cokoli. Pište, proč ještě pořád hru hrajete, pište o tom, co vás na hře baví, co vás trápí, co vás motivuje nebo odrazuje. Prostě cokoli, co souvisí s hrou World of Tanks.

A jaké jsou podmínky? Jednoduché. Máte naprostou volnost ve formátu, který napíšete. V podstatě jediná věc, kterou chceme, je, aby váš příspěvek obsahoval minimálně 150 slov, což je zhruba polovina stránky A4 (ve formátu Word). A ještě jedna drobnost. Vyvarujte se osobním útokům a napadáním ostatních. Stejně tak se vyvarujte toxickým a vulgárním věcem nebo zatahování politiky do vašeho soutěžního příspěvku. Předpokládáme, že patříte mezi naše slušné a rozumné čtenáře, ačkoli jeden nikdy neví.

Své příspěvky prosím vkládejte pomocí následujícího odkazu.

Soutěž probíhá od okamžiku zveřejnění do třetí adventní neděle, tedy do 17. prosince. Jak budeme hodnotit? Jednoduše. Každý člen redakce vybere jeden příspěvek, kterému dá jeden bod. Ten autor, který získá nejvíce bodů, vítězí. V případě rovnosti bodů vybere redakce jednoho vítěze.

A na co se může autor nejlepšího příspěvku těšit?

Jeho příspěvek zveřejníme na našich stránkách, zároveň získá knihu „Vojna klanov“, kterou jsme včera představili.

Součástí knihy bude věnování autorky. Dále odměnu tvoří tři velké boxy dle vlastního výběru a model tanku v měřítku 1:100, složitelný bez použití lepidla. Součástí odměny nejsou barvy.

Obrázek je orientační.

Těšíme se na Vaše příspěvky.

Nechceme vás jakkoli omezovat, ale několik pravidel být musí:

Účasti v soutěži souhlasíte se zveřejněním svého herního nicku na webu Heatnews. Zároveň souhlasíte s dalším použitím vašeho soutěžního výtvoru na stránkách a pro potřeby Heatnews (článek, puzzle, tapeta, vyhlášení výsledků atd.).
Pokud vyplníte neplatnou emailovou adresu, budete ze soutěže diskvalifikováni.
Pokud vyplníte neplatný nick, budete ze soutěže také diskvalifikováni.
Jestliže pošlete příspěvek vícekrát než jednou, bude použit první.
Odpovědi v komentářích nebudou považovány za platné.
Soutěž trvá od úterý 5.12.2023 do neděle 17.12.2023 23:59 hod.
Redakce HeatNews si vyhrazuje právo soutěž bez náhrady zrušit.
Soutěže se nemohou účastnit členové redakce.
Výhra není právně vymahatelná.
Výherce kontaktujeme emailem. Požádáme je o skutečné jméno a adresu, abychom mu zaslali odměnu. Veškeré osobní údaje, které redakce získá, budou použity pouze za účelem soutěže a nebudou sdíleny s žádnou třetí stranou.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments