NázorOstatníWorld of Tanks

CC a jeho vysněný tank

Nejdříve jsem se na toto téma nechtěl vyjadřovat, ale nakonec mi to nedalo.

Nastínění situace

V pondělí WG vydalo obrázek tanku pod plachtou. Asi každý z nás přemýšlel, co by to mohlo být, no nebudu to zdržovat, hned v pondělí jsme měli již jasno, že je to E-25. Malá motorová myš nebo taky německá blecha na tieru VII. To však našeho CC neodradilo a vydal video, kde básnil o jiném tanku a více jak 10 minut popisoval změny na WT E100, a to, jak se skrývá pod plachtou.

A jak to bylo dál

Řekněme, že to by se dalo ještě pochopit, trochu. E25 byla již v obchodě, stačilo se pořádně podívat na hlavní stránku, popřípadě  do prémiového obchodu. Možná natočil video den předem a prostě chtěl jen lidi nalákat na “wafli”, kterou samozřejmě použil do náhledu videa. Asi bych nad tím mávl rukou a usmál se, že mu to prostě nevyšlo, stane se.

Jenže to nebyl konec. Včera vydal druhé video opět s náhledem WT E100, kde téměř čtvrt hodiny rozebírá, že tank pod plachtou není E25, ale vlastně úplně jiný tank. Použil obrázky z Tanks.gg, tak jako já, a dal se do porovnávání. Je jasné, že malou motorovou myš nenapasoval na plachtu a vymýšlel teorie, jak byl “podveden”.

Vzkaz

A jelikož mám u našeho CC na YT ban tak tady mu posílám obrázek a gif, kde je celkem jasně vidět, že je to E25. Sice není dokonalý a chtěl by doladit úhel, ale pro názornost stačí.


Dalo to asi půlhodinku práce na Tanks.gg a deset min v gimpu.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments