World of Tanks

Vrátil jsem se do WoT – Den první

Ano je to tak, po delší pauze, trvající téměř dva roky, jsem se vrátil. No, teda nainstaloval jsem hru. Jaké jsou první dojmy? Zkusím se o ně podělit.

Den první
Rozkoukání ve hře

Klasika instalace “laucheru”, posléze samotné hry a pár nevlídných slovech od manželky, typu “ty už zase budeš hrát tanky” a podobně jsem tedy hru spustil. Garáž svítila červenými čísly, která mi oznamovala, kde se co změnilo a kde mám co k vyzvednutí. Popravdě ještě jich tam hodně zbylo, a aby ne. Přeci si instaluji hru, protože si chci zahrát, né koukat, kde mám deset výhodných balíčku a bůhví co, však to znáte po každé aktualizaci. Jen jich tu bylo prostě strašně moc. Na druhou stranu je dobře, že se vám hra snaží ukázat vše nové.

Honem honem si chci zahrát. Náhodná bitva s přívlastkem “rozcvička”, no to přeci ne! Jsem “zkušený” veterán s několika tisíci bitev a vlastním tlačítkem, přeci nebudu hrát proti botům (pozn. pisatele. pečlivě si všimni uvozovek u slova zkušený). Tak tedy jdeme zostra, ale nejsem zase takový střelec, abych vzal TX a šel kosit hned do nejvyšší ligy. Spokojím se s málem, Tak tedy TVII.

První bitva a ty další

Vezmu Aufklärungspanzer Panthera. Kdyby někdo nevěděl, co to je, tak je to ten legendární “velkej německej LT”, co jsme kdysi mohli koupit v aukci nebo Black marketu, nebo možná za roky služby. Už si to opravdu nepamatuji. No nic, pomalu se blížím myší k tlačítku bitva. Počkat, co? Velitel má jeden skill k naučení, co to? Pátrám v paměti, že bych na to zapomněl? Ne ne, přeci WG dalo šestý smysl jako nultý pro všechny velitele. Rychle nahodím tedy dovednost a jdeme na to znovu. Tentokrát už opravdu. 

Hlavou se mi honí při odpočtu myšlenky, zda jsem to nepřehnal, ale co, na tieru 7 to snad tolik nepodělám. Ha, dostal jsem Útočiště, jedna z posledních map, jež byla přidána před mým odchodem. Tak to je dobrý, to křoví na kopci snad je stále. Je tam. Stojím, svítím nepřátele a sem tam i něco naspotuji. Dvanáct set kombi, to jde. Trochu se biju v prsa. WoT je jako jízda na kole, to se prostě nezapomíná. Na první bitvu dobrý, i když prohra. Ale co, to se stane. No pak jsem ještě protočil Type 62. Tam to bylo taky slušné.

Super Hellcat a konec

Když mne přestala bavit ltéčka, vzal jsem oblíbence v podobě Super kočky. První hra s ní a hle, zase Útočiště, dnes již asi po osmé. Se spoterem na kopec i s tédečkem. Jedu proti devítkám. To si asi moc nezahraju. Nejsou LT, fine, tak jdeme do křáku. Mám parohy, zkusím pasiv spot pro naše ostřelovače. Koukám, spotím, číhám. Přes litra spot a i nějaká ráno šla do černého, teda zeleného a prošla. Prohra, již několikátá tento den. Točil jsem to ještě se Steyrem.

Dostávám odvahu a jdu do vyšší ligy. Sedmiček bylo dost, tak si dám jednu osmu. Copak si vezmu, Progetto? Né, to je moc lehké. Nějakou výzvu. Modelka? Hmmm to by šlo, ale zase to bude jen rána, nabít, rána, nabít a tak dokola. Samo sebou sem tam proloženo nějakým přesunem. Mám to, Škodovka. Nebudu se moc rozepisovat, bylo to o dost slabší, ale jo, přeci jen už jsem byl unaven, nejen fyzicky. Dal jsem dvě bitvy a vypnul hru.

Zhodnocení dne

Celkem byly bitvy dobré, dokonce jsem nehezky zrakvil Hotchkisse se Steyrem. Chtěl mě utočit a nějak mu to nešlo. I pár dalších zábavných okamžiků by se našlo, jen ty výhry nějak nepřicházely. Neházím hned flintu do žita, měl jsem prostě dnes smůlu. Jen mapy se zvláštně točily. Sem tam mi padl Ruinberg jednou Malinovka a pár dalších map, tím myslím opravdu dvě, ale Útočiště jsem potrénoval až až. Bylo více než desetkrát. Celkem jsem zahrál 23 her, sám jsem se divil, že tolik. Je zima, brzy tma, a tak to prostě nějak u hry uteklo a najednou byl čas jít na kutě.

A jak jsem si tedy celkově vedl na průměrný tier 7,1 a to, že jsem více než deset her jel se spoterem, kdy jsem opravdu se snažil svítit a ne jen honit WN8, tak zase taková bída to není. Lehce přes 900 dmg a 600 spot si myslím, že to není zlé. Ale hlavní bylo, že mne to bavilo.

Když bude o čem, možná přinesu i další reportáž z návratu starého lva do WoT. Plánujete taky návrat nebo o něm přemýšlíte?


P.S. Jsem opravdu lev, dle znamení zvěrokruhu a nejmladší taky už nejsem. A taky se trochu vrátím k psaní.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 5 votes
Article Rating
16 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments