HeatNewsSoutěžWorld of TanksZábava

Tradiční vánoční soutěž 2023

Všichni asi čekáte na tradiční soutěž Heatnews.

Takže na vědomost se dává, že redakce Heatnews vyhlašuje tradiční vánoční soutěž, na kterou se mnozí z vás těšili.

Jak je naším zvykem, přinášíme soutěž, které se může zúčastnit úplně každý, kdo hraje WoT. Naše soutěž je pro každého z vás, kdo má chuť a nápad se zapojit. Je jedno, jestli jsi fialka nebo rajče. Důležité je, že máš hru rád a hra tě baví. Vyzýváme tedy všechny z vás, kteří máte chuť, čas, inspiraci a touhu něco vyhrát, abyste se soutěže zúčastnili.

A v čem soutěž spočívá? Je velmi jednoduchá. Chceme po vás screen ze hry. Je jedno, jestli pojedete v rychlém lehkém tanku, nebo si vyberete třeba těžkého Japonce. Není důležité, jestli nám pošlete obrázek, který vznikl ve hře nebo ve výcvikové místnosti. Fantazii se meze nekladou. Je to jen a jen na vás, co vymyslíte. Klidně můžete vytvořit panorama ve výcvikové místnosti – i to se počítá. Požadavek je v podstatě jediný – aby byl obrázek dostatečně velký (maximální velikost obrázku je 10 MB). Ze všech došlých obrázků redakce vybere ty pro ni nejlepší, nejakčnější, nejzajímavější…

Připomínám, že si jsme vědomi obrázků, které se umístily v minulých letech, proto prosím, zkuste je nekopírovat a být originální.

Odměny

A co můžete vyhrát? Tento rok odměnu získají první tři. Třetí místo dostane od redakce tři vánoční krabičky,  druhé místo dostane tři vánoční krabičky a model tanku v měřítku 1:100, složitelný bez použití lepidla. První místo získá tři krabičky, model model tanku v měřítku 1:100, složitelný bez použití lepidla a speciální hokejový balíček s reklamními předměty. Typ krabiček si může výherce zvolit.

Každý hráč může nahrát pouze jeden obrázek, takže dobře zvažte, co nám pošlete. Bude se vždy počítat pouze ten první, který nahrajete do soutěže. Na ostatní nebude brán zřetel a budou ze soutěže vyřazeny.

FORMULÁŘ PRO VKLÁDÁNÍ PŘÍSPĚVKŮ

Líbí se vám naše soutěž? Tak přemýšlejte a vytvářejte ty nejzajímavější fotografie ze hry. Pro účast v soutěži klikněte na následující odkaz, kde budete požádáni o vaši herní přezdívku, kontaktní email a nahrajete svůj výtvor. Své obrázky můžete nahrávat až do půlnoci 19. prosince. Následující den bude stránka uzavřena a redakce vybere ty fotky, které budou použity dále a samozřejmě také vítěze.

Pokud máte nějaké otázky, použijte možnost komentářů pod článkem, kde vám odpovíme, případně článek doplníme.

Nechceme vás jakkoli omezovat, ale několik pravidel být musí:

Účasti v soutěži souhlasíte se zveřejněním svého herního nicku na webu Heatnews. Zároveň souhlasíte s dalším použitím vašeho soutěžního výtvoru na stránkách a pro potřeby Heatnews (kalendář, puzzle, tapeta, vyhlášení výsledků atd.).
Pokud vyplníte neplatnou emailovou adresu, budete ze soutěže diskvalifikováni.
Pokud vyplníte neplatný nick, budete ze soutěže také diskvalifikováni.
Jestliže pošlete obrázek vícekrát než jednou, bude použit první.
Odpovědi v komentářích nebudou považovány za platné.
Soutěž trvá od pondělí 11.12.2023 do úterý 19.12.2023 23:59 hod.
Redakce HeatNews si vyhrazuje právo soutěž bez náhrady zrušit.
Soutěže se nemohou účastnit členové redakce.
Výhra není právně vymahatelná.
Výherci budou kontaktováni emailem a mohou být požádáni i o skutečné jméno a adresu, aby jim mohla být zaslána výhra. Veškeré osobní údaje, které redakce získá, budou použity pouze za účelem soutěže a nebudou sdíleny s žádnou třetí stranou.

Ve hře je možno použít dostupné modifikace hry (filtry) i modifikace třetích stran, ale pro účely soutěže nechceme, abyste obrázky dále upravovali v grafických programech např. Photoshop. Vložení textu do obrázku je povoleno.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments