Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další týden uběhl a nedělní poledne přináší Připínáček.

Nejprve mi dovolte, abych vás opět požádal o to, abyste využili možnost veřejného testu aktualizace 1.13.. Aktualizace samotná by se do hry měla dostat mezi 22. až 25 červnem. V tuto chvíli probíhá druhé kolo testování, kdy došlo k mírné úpravě HE munice, která by už neměla tak jednoduše probíjet představný pancíř a pásy. Vyzkoušejte a uvidíte, jestli je to to, co se vám líbí. V této souvislosti se, bohužel, objevila i jedna pro mnohé z nás špatná zpráva. WG nepřestalo pracovat na posádce 2.0. Přiznávám se, že nejsem jejím příznivcem, takže mě tato věc docela děsí… Zatím žádné další informace nejsou dostupné, takže uvidíme, kam se nakonec WG se svými plány dostane.

Další zajímavou zprávou může pro mnohé z vás být úprava režimu ocelového lovce. V tuto chvíli jsou odměny zaměřeny jen na probíhající Battle Pass, ale zítra by měla začít další série, ve které by mělo být možné získat navíc ještě bony. Takže pokud vás Ocelový lovec baví, budete mít možnost od zítřka až do 14. června získat navíc bony.

Jak průběžně informujeme na Heatnews (zde, zde a zde), bude v nadcházející aktualizaci k dispozici množství různých stylů. Takže si snad každý bude mít možnost vybrat dle svého vkusu. Napište nám do komentářů, jestli se vám nějaký styl líbí a jestli byste jej chtěli získat.

Ještě jednou se vrátím k prodeji Type 59 respektive principu vzácných tanků. Slíbil jsem, že po ukončení výprodeje se k vrátím k počtům tanků, které lze získat z veřejných zdrojů. Dle statistik Wotlife je v tuto chvíli na EU serveru 116 370 Type 59 a 11 809 Type 59 G.

Nemám pocit, že by to byl i nadále vzácný tank. Nebo si myslíte něco jiného?

A asi ještě poslední věc, která dle mého názoru stojí za zmínku, je československá větev těžkých tanků, která už je celá na supertestu. Známe sedmý, osmý klasický i prémiový, devátý a i nejvyšší desátý tier. Pro mě se jedná o zajímavé tanky, které si budu chtít vyzkoušet, takže mě ještě chvíli ve WoT uvidíte, i když nejsem spokojený s tím, kam se hra dlouhodobě ubírá.

Venku je nádherně, takže vás nechci déle zdržovat. Vyrazte ven a užívejte si sluníčka a volnosti. Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

 

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments