World of Tanks

3D styly v aktualizaci 1.13

Máme tu něco pro budoucí BattlePass

Lancelot

Badger ověšený vším možným vypadá zajímavě. Opět tu máme bohužel pár věcí, které jakoby tam byly navíc. Je to styl pro BattlePass, takže stejně jako v předchozích 3D stylech budou existovat 4 verze, každá s další várkou doplňků. Uvidíme, jestli náhodou ty nejvíc nesmyslné doplňky nebudou až v poslední nejvyšší verzi stylu. Pak by prostě pro získání pěkné verze stačilo včas BattlePass přestat plnit… Styl má svítící světlomety, ale po předchozích zkušenostech se vývojáři tentokrát mírnili a světlo není příliš výrazné.

Styl je považovaný za historický. Lze na něj použít obtisky. Zařazen je do skupiny speciálních stylů. Pouze pro tank FV217 Badger. Technická cena je 750 zlatých, ale nemá být na prodej.

Karel Martel

U stylu pro AMX 50B byli tvůrci překvapivě střídmí. Po delší době styl, jenž by opravdu šel brát jako historický v pravém smyslu toho slova. Pokud patříte mezi hráče, kteří boj s tímhle herně náročným strojem zvládají a mají jej v oblibě, určitě bych nad volbou tohoto stylu uvažoval. Ze všech stylů obsahujících funkční reflektory právě u tohoto svítí nejméně, takže pokud vám svícení nepřirostlo k srdci, nebude vás příliš rušit.

Historický, progresivní styl se čtyřmi verzemi podle postupu BP, lze použít obtisky. Zařazený mezi speciální styly. Pouze pro tank AMX 50 B. Tech. cena 750 zlatých.

Blýskavice

Popisek stylu na CS-63 si neodpustil narážku na zemědělské Polsko a údiv posádky nad vynálezy moderní doby. Ale v podstatě je roztomilé, když velitel pojmenuje tank po klisně, jež prý kdysi pracovala na jejich polích, tahala jejich pluh a živila celou rodinu.

Historický styl mající 4 postupové verze podle úrovně BattlePassu, jíž dosáhnete. Lze na něj použít obtisky. Pouze pro tank: CS-63. Technická cena 750 zlatých.

Proserpina

Tento styl pro Carro da Combattimento 45 t má u sebe příběh. Vysvětluje se v něm, že každá věc, kterou je tank ověšený, znamená peníze pro jeho posádku. Budiž. Alespoň víme, že munice skladovaná vně tanku je určená k obchodování a ne k explodování po šikovném zásahu z nějaké nepřátelské pěchotní zbraně.

Styl je zařazený mezi historické a speciální prvky. Lze použít obtisky. Pouze pro tank Carro da Combattimento 45 t. Technická cena 4000 zlatých, ale přímý prodej není v plánu. Prozatím.

Polární hvězda

Překvapením je styl pro britský stíhač tanků GSOR 1008. V duchu názvu se skládá ze zimních doplňků. Jen tu lebku na kulometu si mohli odpustit, jinak je styl pohledný a dá se říct, že i uvěřitelný. Uvidíme, jak a při jaké příležitosti jej bude možné získat.

Historický styl, na který lze použít obtisky. Zařazený mezi speciální styly. Pouze pro tank GSOR 1008. Tech. cena 2500 zlatých.

5 2 votes
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments