World of Tanks

Jak pejsek s kočičkou vařili samuraje

Promiňte, nedalo mi to, a když se sešly takovéhle tři styly, tak jsem ten titulek prostě musel použít.

 

K-Nine

Styl má být věnován Světovému dni psů, neoficiálně slavenému 2. července. V mnoha zemích po celém světě se v ten den tento svátek slaví, tedy alespoň podle popisku od WG. Styl se skládá ze silně stylizovaných obrázků psů různých plemen.

Nehistorický styl určený pro všechny typy map a vozidla jakéhokoli národa a úrovně.  Technická cena je 50 goldů za 1 kus, takže počítejte, že k pokrytí celého běžného tanku potřebujete čtyři – podvozek, věž, štít děla a samotné dělo.


9 životů

Věnováno pro změnu Světovému dni koček 8. srpna. Opět je to svátek neoficiální a údajně celosvětový. Svátek vymyslela v roce 2002 Mezinárodní nadace pro ochranu zvířat. V některých zemích se tento svátek slaví v jiné dny (Rusko – 1. března, USA – 29. října atd.).

Styl se skládá z kočičích siluet ve čtyřech barvách.

Opět nehistorický styl pro všechny mapy, národy a úrovně. Technická cena stejně jako v předchozím případě 50 zlatých za 1 kus (x4 pokud chcete pokrýt celý tank).


O-yoroi

Skládá se z pomíchaných obrázků japonské samurajské lamelové “velké zbroje” používané přibližně od 11. do 15. století výše postavenými a bohatými profesionálními válečníky. Základem této zbroje byla kombinace ocelových plátů a kůže. Bývaly precizně řemeslně zpracované a nádherně zdobené. Jen opravdu malé množství se dochovalo do současnosti v relativně kompletním a původním stavu.

Osobně nejsem příznivcem nehistorických prvků. Komentáře ke všem třem stylům by v tomto případě tedy byly dost zaujaté, takže si své poznámky o zneuctění tanků v prvních dvou případech a japonských historických válečníků v tom posledním nechám pro sebe. Skoro.

Nehistorický styl pro všechny typy map a vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Technická cena 50 zlatých za 1 kus (opět x4).

0 0 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments