SupertestWorld of Tanks

Supertest: CZ/SK TNH T Vz. 51 těžký tank IX úrovně

Brzy se na supertestu objeví další tank z československého stromu: těžký tank TNH T Vz. 51 na IX. úrovni.

Jak již jsme psali, na Supertestu se dostal československý tank X. úrovně Vz. 55 a už prošel několika změnami. Chvíli před ním se objevila i Škoda T 56, prémiový tank VIII. úrovně.

Nyní přichází na řadu další tank: TNH T Vz. 51 na úrovni IX.

Podobně jako u ostatních československých těžkých tanků úrovní VIII-X je jeho hlavní výhodou možnost volby mezi dvěma děly: jedno má zásobník na dva náboje, druhým je klasické jednoranné dělo. Obě děla mají stejný kalibr: 122 mm. Poškození na výstřel je 390 HP; doba zaměření 2,5 s; standardní průbojné střely pronikají 252 mm pancíře a speciální střely APCR – 294 mm. Jednoranné dělo má přesnost 0,36 a nabije se za 10,2 sekundy. Zásobník na dva granáty se plně nabije za 20 sekund. Přebití mezi jednotlivými granáty zabere 2,5 sekundy. Přesnost tohoto děla je jen o něco málo nižší než u jednoranného a činí 0,38. Obě děla mají shodnou depresi děla  -7 a + 19 stupňů.

 

Odolnost a mobilita odpovídají třídě tanku. Tank disponuje 1 900 body výdrže. Přežít mu pomáhá jeho zkosený pancíř, na věži je použito dodatečné opancéřování. Tank může jet maximální rychlostí až 50 km/h. Výkon na tunu činí 14,4 hp/t. Maximální dohled dosahuje 380 m.

Stejně jako jeho „větší brácha Vz. 55“ i TNH T Vz. 51 umožňuje hráčům vybrat si mezi režimy střelby, které jsou jim bližší. Jednoranné dělo i dvouranný zásobník mají podobnou účinnost. Jedná se o relativně vyvážený tank, u kterého je těžké poukázat na jakékoli výraznější nevýhody. Tank je koncipován jako vyvážený, což by mu mělo umožnit plnit různé bojové úkoly, od obrany pozice až po útok na nepřátelskou základnu.

 

Jak se vám líbí? Těšíte se? O názor se můžete podělit v komentářích.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments