World of Tanks

Supertest: TNH 105/1000 aktualizováno

Na Supertestu se objevil další československý těžký tank – TNH 105/1000

Jde o těžký tank VIII. úrovně, který – jak už se stalo tradicí – je vybaven dvěma děly s rozdílným způsobem nabíjení.
První dělo je klasické jednoranné. Druhé je vybaveno zásobníkem na dva náboje.  Granáty mají u obou děl stejné nejen poškození, ale i průbojnost. Standardní průbojná střela je schopna probít pancíř tloušťky 224 mm, speciální pak projde pancířem tloušťky až 252 mm. Poškození je u obou typů munice stejné a činí 320 HP. Nabití jednoranného děla trvá 10 sekund, čas zaměření je stanoven na 2,3 s a přesnost činí 0,35 m. Druhé dělo se zásobníkem se nabíjí 23 s, doba mezi jednotlivými výstřely činí 2,5 s, čas zaměření je stanoven na 2,7 s a přesnost odpovídá 0,4 m.

 

Věž disponuje pancířem o tloušťce 230 mm, navíc je ještě chráněna představnými clonami tloušťky 40 mm. Československý tank osmé úrovně má 1 500 HP. Vozidlo je poměrně mobilní, specifický výkon činí 15,6 hp/t. Maximální rychlost je stanovena na 50 km/h. Dohled činí 350 m.

TNH 105/1000 přesně zapadá do připravované československé větve těžkých tanků. Hráč má možnost zvolit si mezi dvěma děly v závislosti na preferovaném herním stylu. Jedná se o středně mobilní, dobře pancéřovaný těžký tank.

A co si o něm myslíte vy? Líbí se vám?

 

Edit: Na základě spekulací jsme pátrali i na ruských stránkách nad možností “přepínání” mezi děly. Ruské zdroje uvádějí:
возможностью выбора из двух орудий” případně “возможности выбирать между двумя орудиями” ( Možnost si vybrat ze dvou děl – možnost vybírat mezi dvěma děly) takže si troufnu říci, že přepínání režimu střelby v bitvě, jak někteří na základě informací z oficiálního fóra spekulují, je chyba ztracená v překladu.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments