Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Poslední koutek v měsíci listopadu je tady. Tak se pohodlně posaďte a čtěte.

Honba za Obj. 274A

Asi nemusím připomínat, že probíhá “maraton” na prémiový tank. Je fine, že WG dává možnost získat tier VIII zadarmo, ale po spuštění maratonu mi připadá public nehratelný. Nu což, asi to budu muset vydržet. Dojetí maratonu do konce je pro mě spíše přání než fakt. Dle teoretických výpočtů to vychází na 4-5 hodin hraní denně při počtu cca 400 bitev za 10 dní. Ono se to dá celkem lehce spočítat, ale to tady nebudu vypisovat. Popřípadě se můžete podívat na porovnání, jak je maraton náročný oproti těm minulým.

Každopádně těm, co o to usilují, přeji pevné nervy a mnoho úspěchů při sběru zkušeností.

Globální mapa

Skončila nám další sezóna na globální mapě, pozor neplést s kampaní, ta nás teprve čeká, a jak je zvykem, Peacemaker opět udělal tabulku úspěchů česko-slovenských klanů. Myslím, že mít 10 klanů ve top 100, je velice dobrý úspěch. Blíží se kampaň, tak doufám, že úspěchy budou obdobné ba dokonce lepší.

Bohužel v kampani je to ošemetné. Všichni víme, jak je to s prodejem tanků. Dlouhodobě na problém poukazuji, ale stránky, kde jsou nabízena vozidla nejen z kampaně, stále běží a parazitují na WG. Schválně, kolik bude stát Chief v nadcházející kampani?

Co nás čeká

Samozřejmě vánoce a s nimi spojené krabičky. O tom ale moc mluvit nechci, spíše bych se zaměřil co nás čeká tady, na webu. V prvé řadě je to rozhovor s Aslainem, jemuž můžete položit otázky i vy pomocí formuláře zde v odkazu, Formulář bude aktivní do čtvrtka, poté proběhne rozhovor, jež zprostředkuje Rejnok1, který se podílí nejen na tvorbě webu HeatNews, ale i na českém překladu balíčku modifikací.

Další, co by mohlo dopadnout, je rozhovor s jedním z členů CC programu, konkrétně s Klasikem. Uvidíme, jaký bude ohlas a třeba oslovíme i další členy. Se nám nějak roztrhl pytel s rozhovory, jelikož to vypadá i na pokračování série o klanech.

Dovolím si malou odbočku od toho, co nás čeká k tomu, co nebude. Vloni jsem se věnoval porovnání SuperHellcat vs T25/2 a dokonce jsem do toho přiřadil Scorpiona, letos vás porovnání SuperChaffee vs T37 nečeká. Důvody jsou tři. První jsou bony z Battlepasu kdy jsem je měl vyjeté na “Kafe” za dvacet bitev a druhý je v osobních misích. Na LT je mám splněné. No a poslední je relativně velká časová náročnost na porovnání.

Zpět k tomu co nás čeká. To jsem si nechal schválně na konec. Připravujeme pro vás dvě soutěže, snad vše dopadne tak, jak má, a vy se budete těšit z výher a my ze spokojených čtenářů.

Tak čus za týden.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments