OstatníWorld of Tanks

Maratony – srovnání jejich náročnosti

Jak asi každý ví, zítra začíná maraton na Objekt 274A. jaký maraton to bude? Jak moc bude náročný ve srovnání s těmi minulými? 

Narazil jsem na zajímavé shrnutí jednotlivých maratonů. Je zde srovnání, kolik zkušeností bylo potřeba pro získání tanku, případně dílčích slev na tank a informace, kolik maratonových tanků jezdí ve hře. Informace zpracoval hráč JiS17, kterému tímto chci poděkovat, že nám umožnil je s našimi čtenáři sdílet.

A jak si tedy jednotlivé maratony stojí?

V tabulce má uvedeny poslední čtyři maratony na tanky Renegade, Bourasque, CS-52 LIS a Obj 274A.

Všechny tyto tanky bylo možné získat v maratonech. Použité informace jsou vztaženy k misím na odhodlání, tedy k získávání základních zkušeností.  Kolik základních zkušeností bylo zapotřebí?

Doposud nejnáročnější bylo vyjezdit si Renegade, kdy bylo nutno získat 251 000 XP. WG v dalším maratonu snížil počet potřebných XP na 245 000 u “Buráka”.  Následující maraton na polskou “lišku” byl mírně náročnější, kdy bylo na slevu 100% nutné získat 246 000 XP.

Obj 274A bude možné získat “zdarma”, pokud získáte 254 000XP. Jedná se tedy o zatím nejnáročnější maraton, který se kdy konal. Na získání tohoto tanku budete muset v průměru za každý den vyjezdit 25 400 XP. To už je pěkná kupa zkušeností. Další informace lze najít v přiloženém obrázku. A pro zajímavost uvádíme ze stejného zdroje i počet tanků, na které byl maraton. Udávaná čísla jsou k 26.11. a jsou pouze informativní, protože některé tanky bylo možno získat i jinak než jen maratonem.

 

Co si o tom myslíte vy? Budete se maratonu aktivně účastnit? Plánujete dopředu, jakou slevu chcete nebo to necháváte na náhodě? Podělte se s námi o své zkušenosti a názory v komentářích.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments