Nedělní infoWorld of Tanks

Pár goldů k nedělnímu obědu

Polovina prosince je již za námi a vánoční akce ve WoT je v plném proudu, je k dispozici mnoho možností přivýdělku. Takže se pohodlně usaďte a pozorně čtěte!

BC 12t mle. 54 

Na supertestu se objevil nový střední tank osmé úrovně postavený na podvozku BC 12t. s věží z Ebr 105 a vypadá vcelku k světu, ale již si prošel nerfem.

Máme již jisté odměny za lootboxy! 

Ano, již je to jisté a už se prodávají, novinkami v nich jsou: E75 ts, Obj. 703 II, AM39 a hotové 3D styly na Obj.140,T110E4,Obj.430u,Jpz E100,E100,Amx 13105. Stejně jak z krabiček, tak i z malých bedýnek si můžete poskládat svojí kolekci, která vám přinese bonusy, plno odměn a hlavně speciální vánoční styly na tank. Společně se začátkem vánoční akce proběhl i stream, kde jste mohli získat pár krabiček zdarma, kdo z vás se byl podívat?

Buff Kpz 50t

Odměnový tank 9. tieru, který se bude rozdávat za hodnocené bitvy, dostal nějaký ten buff tak, aby byl větším lákadlem pro hráče.

Anonymizer

Tento prvek jako jeden z mála přinesla aktualizace 1.7. V podstatě vám to dává jakousi anonymitu ve hře, kdy nikdo krom vás nevidí váš reálný nick v bitvě, jde o to, jak moc dobře to funguje a hlavně jak je tato fičura obrněná proti xvm.

Problémy s vyzvednutím odměn z tankrewards z listopadu 

Pokud jste zaznamenali problémy s výběrem odměn z tankrewards za listopad, vymyslelo wg řešení skrze bonus kódy na odměny. 

Změny u tank Projet 4-1

Není tomu tak dávno, co přišel tento tank na supertest a je možné, že bude podobně jako AE Phase I za Frontline. Po nějaké době dostal i tento tank lehké úpravy.

EAT_MY_GOLDS

Brutální statpadder M2 Light a malý, líný Youtuber.