OznámeníWorld of Tanks

Anonymizer

Tak tu máme nový patch 1.7. Hlavní, a v podstatě jednou z mála novinek, je anonymizér.

WG vyslyšelo mnohé nářky hráčů na tzv. XVM fokus, kdy se mnozí domnívali, že jsou fokusování nepřátelským týmem jen na základě jejich herních výsledků ve formě WN8, zobrazených přes mód XVM. Proto se WG rozhodlo reagovat a vytvořilo nám vcelku jednoduchý nástroj, který se jmenuje prozaicky “Anonymizér”.

Jeho aktivaci najdete přes menu Nastavení, záložka Obecné, ve spodní části. Zaškrtnete prosté tlačítko s názvem “Použijte v bitvě anonymní přezdívku”.

Herní klient k tomu dodává nápovědu:
Anonymizace bude fungovat tak, že vaše skutečný nick je pozměněn za anonymní nick, přesto čitelný a v celku reálný, aby nepůsobil nápadně v záplavě ostatních nicků. Samozřejmostí je skrytá i značka klanu.

 

 

 

 

WG bohužel již nedotáhlo anonymizování do úplných detailů, takže pokud vám zůstane výkonnostní ikonka před nickem, tak ta nebude skryta a může se v budoucnu stát vodítkem pro další fokus, např. od artyn. Přeci jenom, jen ti lepší z nás dokážou vyjezdit náročnější mise odměněné grafickou ikonkou před nickem. V samotné hře svůj nick vidíte správně, ale za ním se objeví ikonka přeškrtnutého oka, která signalizuje použití anonymizéru. Když na svůj nick najedete, objeví se aktuální nový nick, kteří vidí ostatní, jak spoluhráči, tak zejména nepřátelský tým. V závěrečné tabulce se již vaši týmoví spoluhráči mohou seznámit s vaším skutečným nickem. Sice i v tabulce vystupujete pod anonymní přezdívkou, ale po rozkliknutí služebního záznamu, je již zobrazen váš pravý účet.

Vše působí jednoduše, na jedno kliknutí. Objevily se již první zprávy, že jsou používány i reálné nicky neaktivních hráčů, takže WG vše promyslelo, aby byly vidět i skutečné výsledky.


Článek pro redakci zpracoval appalacio, tímto mu děkuji za spolupráci.
Zapnuli jste si anonymizaci ano či ne?

Zdroj:
0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments