OstatníWorld of Tanks

Styly na vánoce

Velká galerie stylů z krabiček, včetně oficiálního popisu, o kterých jsme informovali včera.

Jagdpanzer E 100 “Panzerschiff”

„Nikdy nenechávejte mechaniky bez dozoru. Strávil jsem jen dva týdny v nemocnici a oni měnili naše vozidlo bez uvážení. Ne, jsem rád, že to stále dobře funguje, ale jste si jistí, že tohle všechno potřebujeme? Nejprve namontovali něco, co vypadá jako lodní dělo, a přimontovali na střechu světlomet. Co bude dál? Vrtule zezadu? Nemohu se dočkat, až nařídím přesun do Norského moře a zahájím lov britských konvojů. Po myšlence na betonové vlaky mě už nic nepřekvapuje. Tito lidé mohou dělat cokoli. Ach ano, mohou … “

T110E4 “Major Ram”

“Jsme znovu v těchto ulicích.” Pamatuji si, že to nebylo poprvé tak chladné … nemyslím počasí, ale naše současné vztahy se Sověty. Nevím, co způsobilo tento konflikt, ale teď jsme tváří v tvář tomuto prokletému kontrolnímu bodu. Bůh ví, co se stane za chvíli. Na druhé straně jsou to nejen mladí vojáci, ale také polní důstojníci, se kterými jsme v roce 1945 pozdravili. Co budeme dělat teď? Myslel jsem, že jsme spojenci. Moji chlapci a já rozhodně nechceme další válku. Také si myslím, že ji nechtějí ani lidé na druhé straně zdi. No … vítej zpět, Berlíne. Neviděli jsme se šestnáct let a věřili mi – nechybělo mi to.

A právě teď jsou doma v Honolulu vlny mimořádně jemné … “

Objekt 430U “Kelevra”

„To je všechno. Teď můžeme volně dýchat. Ale jedna věc je jistá: moje posádka a já jsme tento týden zestárli o pár let. To, co se bude dít dál, záleží na těch, kteří jsou u moci, ale mezitím připravíme vybavení a dobře se vyspíme. Musíme se také dobře seznámit s naším vozidlem, protože nikdo nikdy nic podobného neviděl. Je zázrak, že jsme jej získali prakticky bez boje. Soudě podle vzhledu a stavu, můžeme mít spoustu problémů. Musíme počkat na kontrolu. Možná nám někdo vysvětlí, co přesně do našich rukou přišlo. Pokud se jedná o zcela nový tank, jak obstojí v bitvě? Kde ho Egypťané získali? Kolik jich zbývá jejich straně? Nechtěl bych mu čelit v přímém střetu. A abych byl upřímný … už nechci bojovat. “

Objekt 140 “Sekhmet”

“Zase ten písek” Na pancíři můžete smažit všude písek s míchanými vejci. Přestal jsem se starat o útoky a minová pole. Bojím se toho zatraceného slunce. Brzy mě to zničí. Náš průvodce Ahmed říká, že s tímto počasím máme štěstí. Jaké počasí je tedy pak „neštěstí“? Jsem rád, že alespoň tank je v pořádku. Motor bez problému, nepřehřívá se. Ale myslím, že měníme více vzduchových filtrů než doplňujeme palivo. Tato šelma by mohla jezdit na filtry. Alespoň jsme dokázali nahradit naše protitankové rakety slušným tkaným kobercem a několika sudy čisté vody. Rakety jsme tady stejně nepotřebovali. Dobře, shromažďujeme se! Čas do práce. Galanine, nastartuj motor! Zkusme přežít další den.“

AMX 13 105 ‘Vipère Noire’

„Může nám někdo vysvětlit, co děláme v Nové Guineji? Proč jsem musel opustit útulný Montauban a bojovat proti komárům na druhém konci světa? Ne, nestěžuji si. Zajímalo by mě, jestli má náš tank na práci něco lepšího, než zabránit konfliktům mezi stranami, z nichž ani jedna neovládá náš jazyk?

A myslím si, že teď hrají Un nommé La Rocca u nás v divadle, a já jsem opravdu chtěl vidět premiéru … “

E 100 “Klarer Himmel”

„… Starý hloupý Bekker neví nic o umění války. Je to dělník z železnice – kdo ho nechal přiblížit se k našim tankům? Tady jsou pokyny v „dobrém“, jak namontovat protiletadlové dělo a poskytnout obranu vzdušného prostoru a pěchoty. Opravdu? Během bojů ve městě se odváží používat protiletadlové dělo pouze šílenec. Je to nejrychlejší způsob, jak se rozloučit s životem. Navrhujete z ní střílet letadla? Ani nezkoušejte použít naší hlavní zbraň, Schwarzer Tod. Nejlepší obranou proti leteckým úderům je únik. Utečte co nejrychleji. Předtím jsme měli výhodu ve vzduchu … Kde je teď naše letectvo? Jsou to lidé jako Bekker. Vše do posledního letadla. Požádali jsme o pohonné hmoty a dělostřelecké tanky, ale je mu to jedno, protože sedí ve své krásné kanceláři.


Snad se mi to podařilo dobře přeložit, tyhle oficiální informace jsou někdy docela výživné. Jak se vám styly líbí? Který byste chtěli radši?

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments