World of Tanks

Kompletace kolekcí

Sedm věcí, které byste měli znát o Novoročním eventu 2020, abyste něco neprošvihli.

• První a nejdůležitější – nespotřebovávejte hned náplně do antiduplikátoru. Šetřete si je. Dostanete jich velmi málo a je to velmi vzácná věc. Dostávají se jen za úrovně Vánoční atmosféry (jedna jako dárek od WG) a jde jich získat nejvýše 17 ks. Nejlepší čas, kdy je použít, je až těsně před koncem akce (nebo těsně před tím než zkompletujete všechny kolekce pokud kupujete velký bedny). Na začátku eventu antiduplikátor prostě vypněte.

• Velké ozdoby (celkem 4 ks) padají z malých krabiček za mise. V prvních dnech eventu na ně tedy nemusíte plýtvat úlomky – to platí pro všechny hráče obecně, nezáleží na tom, zda jste platící nebo neplatící. Pokud byste najednou naléhavě potřebovali 2,5% bonus ke kreditům, můžete to samozřejmě udělat, ale nevyplatí se to. Náklady na výrobu v dekorátoru: první velká ozdoba 500 úlomků, druhá 1 500, třetí 3 000, poslední 5 000 úlomků.

• Pokud vám v loňských a předloňských kolekcích chybí cca 10 ozdob a méně, zkompletujte si je a získejte téměř zdarma pěkný 2D styl. Všechny ceny ozdob v minulých kolekcích jsou pevné a závisí pouze na jejich úrovni. Úroveň 1 stojí 10 úlomků. úroveň 2 20, úroveň 3 30, úroveň 4 70, úroveň 5 240 úlomků.

• Nezapomeňte vzít každý den u jedné z tankistek v garáži 1 bezplatnou malou krabici. Aktualizace proběhne vždy ráno. Nemusíte kvůli téhle škatulce ani hrát.

• Pro ty, kteří z nějakého důvodu nedávají do hry žádné peníze (například jako protest proti cheaterovi k11 na pozici komunitního kontributora), ale hrají hodně: Abyste mohli pro daný styl nasbírat alespoň jednu úplnou kolekci ozdob, musíte dodržovat následující scénář: Získejte všechny malé krabičky za mise, denní dárek od tankistky v garáži atd. Klidně průběžně otevírejte ale neutrácejte fragmenty v dekorátoru za vytvoření nových ozdob. Až teprve na konci eventu budete přesně vědět, které ozdůbky potřebujete a vyhnete se zbytečnému spotřebování úlomků.

• Určete si, který styl je pro vás prioritou a za tím jděte – buď podle vkusu nebo ke konci eventu podle toho, kde vám chybí nejméně ozdobiček.

• Chcete-li získat jedinečný odznak za tento event, musíte získat 10. úroveň vánoční atmosféry. Chcete-li získat tuto úroveň, musíte do všech slotů vaší výzdoby garáže umístit ozdoby 5. úrovně.

Zdroj:
0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments