OznámeníWorld of Tanks

Libo-li kýč?

Osobně doufám, že nic takového u nás nikdy mít nebudeme.

Na ASIA serveru jsou ale podle dostupných zpráv tier X premiové tanky běžné. Za dostatečný obnos tam není v podstatě nic nemožné. Známý fakt je, že ASIA verze zlatého Type59G má dvojnásobný bonus k zisku kreditů než jeho EU varianta, světem tanků jdou zkazky o možnosti na ASIA serveru získat i jinak nedostupné stroje jako WaffenTrager auf E-100. Odlišností by se našlo mnoho a mnoho. Některé jsou dané i národní povahou a vkusem. Někteří budete jistě pamatovat na černo-stříbrný plastický skin v podobě tigrů na Čínský WZ-111 – konečně stále je součástí některých mod-packů.

V současné době se na ASIA serveru začíná prodávat jeho “dospělejší” tier X bratříček, premiový WZ-111 Qilin, tentokrát stylizovaný do podoby legendární nestvůry a vyvedený v černo-zlaté kombinaci. Samotný název Qilin pochází z orientální mytologie. Jedná se o druh chiméry, která má zpravidla několik rohů, zeleno-modrou šupinatou kůži, tělo koně, nohy jelena, drakovu hlavu a ocas vlka nebo medvěda. Podle legend má žít nejméně 2 000 let, ale nenechává se často spatřit. Ústí jeho děla má podobu dračí hlavy s otevřenou tlamou. Dračí oči svítí a po výstřelu kolmo do obou stran zašlehne plamen. Pokud za takovou věc utrácíte, pochopitelně chcete, aby byla vidět, a proto nejde vypnout skrytím nehistorických prvků. Jinak popravdě není tank nový, jedná se o přeskinovaný běžný stroj X tieru čínské větve těžkých tanků WZ-111 model 5A, doplněný o vizuální “blbinky” a bonusy premium tanku. Parametry by se neměly od běžného WZ lišit.

Obrázek a popis tohoto stroje by měl být od poslední aktualizace skrytý ve všech místních variantách hry, ale jen na ASIA serveru hra obsahuje i kompletní model. Zajímavostí je, že tamní verze hry právě obrázek a popisku obsahuje už více než dva roky, od aktualizace 0.9.22. Pokud vás tenhle skin zaujal, můžete si jej stáhnout jako modifikaci. O svítící oči a oheň budete ochuzeni a samozřejmě, jelikož se jedná o modifikaci vašeho klienta, tak kromě vás skin nikdo jiný neuvidí, ostatním se bude zobrazovat jen běžné WZ-111 5A. Velikost souboru by měla být 48,2 MB. Po stažení (a rozbalení) stačí vložit soubor do kořenové složky /mods/1.9.1.0 aktuálního klienta. Neručíme za funkčnost modifikací, na výběr máte z následujících linků :

Yandex https://yadi.sk/d/SXuDMmf61Vis3A

VK https://vk.cc/avPH1x

DropMeFiles https://dropmefiles.com/NpqlW

Zdroj:
0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments