WOT BLITZWotb

WOTB: Aktualizace 8.8 a čeho jsme se dočkali?

Na začátku to v rychlosti shrnu: nový tank na březnový Battlepass, nováček z těžké japonské linie, mapa z Holandska. Úpravy ranked battles, nové výsledkové tabulky, nové mechaniky pro několik tanků a možnost resetu násobků XP (x2), přidání kamufláží. A taky nesmí chybět opravy bugů či vylepšení hry samotné.

Zde je i přehledné video, co je v novém updatu.

 

O mapě Molendijk, PBR modelech pro B-C 25t, ISU-152 a Cruiser II a přicházející japonské těžké linii jsem psala v minulém článku, ale k mapě tu máme popisky i od WG – i video.

Do boje!

Vítejte v holandském Molendijku! Při bitvách na této mapě se porvete mezi levandulovými poli, větrnými mlýny… Anebo v krásném městě či malebné vesničce a uvidíte i padající vzducholoď v ohni. Ale i přesto, až se budete kochat výhledem na krajinu, nezapomeňte, že někde na vás číhá nepřítel!

Změna vzhledu pobitevních výsledků

Přikládám vlastní screeny ze hry pro porovnání, jak vypadaly výsledky předtím a jaké jsou teď. Za mě vypadají zajímavě, i když chvilku potrvá, než si hráč zvykne, co má kde hledat. Je i fakt, že je tabulka přehlednější, jen by možná mohla být lehce výraznější.

 

 

Další věcí jsou speciální mechaniky pro některé tanky. Některé už ve hře jsou, jiné přijdou později. Aby bylo jasné, oč jde, WG přidá do nabídky “Stručná charakteristika” položku “Nápověda”, a taky už máme ve hře rady pro schopnost Tracer shells (psala jsem zde) – je u tanků Obj. 84 (tier IX) a T-100LT (tier X) a pro “Dynamickou výzbroj” (u sběratelského tanku na sedmém tieru Titan H-N). Nejspíš co nevidět do hry přijdou popisky i pro ostatní takové mechaniky.

Reset časovače x2 xp za první vítězství

Hráči mobilů s Androidem nebo iOS už mohou resetovat díky reklamě časovač na dvojnásobek xp za první vítězství dne. Vedle tlačítka Bitva najdete ikonku s “x2” a hned u ní je i tlačítko na spuštění reklamy. Po jejím shlédnutí se dvojnásobek XP obnoví i s časomírou a tak můžete rychleji vyzkoumat vysněný tank.

Nově přidané kamufláže

WG do nabídky na výběr přidalo – podle mě – vydařená cama “Galaxy” a “Shuttered flames”, a Babiččin dárek, Starlight Night a Evergreen již nebudeme moci koupit.

 

 

Object 752 si pohoršil oproti minulému patchi

a Type 71 dostal silnější pancíř

Opravené chyby a další drobná či větší vylepšení:
  • tX B-C 25t (i s legendárkou), tVIII ISU-152 (taktéž s legendárkou) a Cruiser II mají lepší grafiku
  • přibyla animace výzkumu, tzn. vidíte pokrok k dalšímu modulu
  • teď lépe vypadá i struktura sovětského stromu
  • urychlení výcviku posádky – WG opravilo chybu, kdy jste viděli cenu výcviku v elitních XP místo v goldech či kreditech
  • po opravě jsou taktéž chyby jako ta, že po zničení nebyl slyšet zvuk požáru nebo že při otevření kontejnerů za kredity/goldy nefungoval zvuk odečtení odpovídající částky a obecné chyby a pády klientů
  • byly vylepšeny popisky, upozornění a různé obrazovky
Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 2 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments