World of Tanks

Karavana – vrácení “protočených” kreditů

Také se vám stalo, že se na začátku “protočily” kredity bez nové nabídky? Možná máme řešení.

Na Armored patrol přinesli screeny z komunikace s podporou. Pokud se vám také první den podařilo přijít o stříbrné při marných pokusech o získání dalších nabídek, možná nemusíte zoufat. Zkuste kontaktovat podporu s vysvětlením toho, co se stalo. Někteří hráči to zkusili a popsali svůj problém.

Ve výše uvedeném obrázku popisuje jeden z hráčů, co se mu stalo. Píše, že chtěl získat Astrona a protočil více než pět milionu kreditů. Zmiňuje fakt, že nemohl vědět, jestli je daná nabídka k dispozici (nicméně toto asi nebude důvod kompenzace). Dále zmiňuje problém Karavany, kdy nebyl schopen získat jakoukoli nabídku, protože došlo k technickým problémům na straně WG. Hra ale odečítala kredity bez toho, aby zobrazovala další nabídky. Z uvedeného důvodu žádá o prověření a vrácení utracených kreditů.

Podpora na toto odpovídá, že jeho situaci prověřili a dospěli k závěru, že opravdu došlo k chybě a vrací mu kredity za 138 protočení. Hráči tedy bylo zpětně připsáno 10 350 000 stříbrných.

Takže pokud jste se ocitli ve stejné situaci, neváhejte a kontaktujte podporu, co nejpodrobněji vysvětlete svou situaci a doufejte, že podpora bude konzistentní a kredity vám vrátí.

Berte prosím na vědomí, že kompenzace může být poskytnuta pouze na transakce provedené v den spuštění Karavany tedy 15.února do zhruba 21 hodiny, kdy dle WG došlo k nápravě.

Pokud vytvoříte incident, podělte se s námi do komentářů, jaký byl výsledek. Držíme vám pěsti, abyste uspěli.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments