OznámeníWorld of Tanks

Kdo by potřeboval chat?

Kvůli průšvihu na Ukrajině – a protože hráči – Wargaming vypnul chat. Vypnutí chatu zatím padlo jen na RU region, ale nejspíš dojde i na EU

Dnes od 16:05 (UTC) kvůli ,,mírové misi” na Ukrajině WG ve WoT vypnul chat v bitvě, soukromé zprávy i obecný chat. Zkrátka všechny chaty a možnosti psát zprávy ve hře jsou off. RU region pocítil tento zákaz a my jen můžeme doufat, že se tak nestane i u nás v EU regionu.

Chat byl vypnut  kvůli potlačení urážek, vyjadřování nenávisti, nepřátelství a tvrdého trollingu. Všechno tohle jste v chatu mohli vidět. Sice to asi byl dobrý krok, ale možná mohl WG najít lepší cestu. Ale jak známe WG, tak volí pro sebe ta nejjednodušší řešení, nikoli ta ideální. Opatření je dočasné a nevíme, na jak dlouho. Hráči budou mít s vypnutím chatu klid od zpráv o dění ve světě a můžou klidně hrát naši ,,relaxační” hru World of Tanks. Jenže jak známe trolly, jsou až moc kreativní a najdou určitě jinou možnost, jak s tímto tématem otravovat hráče.

 

Vyjádření od Wargamingu: ,,Obecné a bojové chaty na všech serverech, stejně jako osobní kanály, jsou dočasně nedostupné. O obnovení těchto služeb vás budeme informovat později.
Omlouváme se za nepříjemnosti.”

 

Připomeňme, že WoT je oblíbená hra na Ukrajině pro rok 2021.

 

Na závěr bychom vás chtěli požádat, abyste se v komentářích chovali slušně a s rozumem. Děkujeme za pochopení.

Zdroj:
wotexpress

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

4 1 vote
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments