WOT BLITZWotb

Update 8.7 – co nám přinesl nového?

Wotb přináší update 8.7 a je v něm plno nových a zajímavých věcí. Pojďme se na ně spolu podívat!

První velkou novinkou je přidání 3 lehkých tanků do linie SSSR.

Zatímco LTTB a sedmém tieru si zahrálo “škatulata hejbejte se”, pod něj se umístilo LTG, osmička zůstává T-54 ltwt. a za nimi Obj. 84 a T-100 LT. Posunuly se zároveň s tím i stroje T-54, T-62A a Obj. 140.

Všechny tři novinky jsou hbité, rychlopalné a velmi dobře maskované, devítka a desítka navíc dostaly novou schopnost. Ta se jmenuje Tracer Shells.

Tracer Shells

Ve zkratce se jedná o systém, kdy zasáhnete nepřítele a on zůstane viditelný 20 vteřin. Těchto 20 vteřin se počítá od okamžiku, kdy nepřítele trefíte jakkoli – probijete, neprobijete, střela se odrazí či mu udělíte critical. Ale pozor – efekt se nesčítá v případě opakovaných zásahů a spotnutí enemy tanku!
Tato schopnost nefunguje ani v případě, kdy střelíte do skrytého nepřítele. Co se týče grafického efektu, žárovka je trochu jiná než ta běžná, v tu chvíli víte, že vás spotl některý z těchto tanků.
Ptáte se, jaká je výhoda této schopnosti? Odpovím jednoduše – oba tito spoteři jsou schopni udržet nepřátele viditelné dost dlouho a zároveň ti jsou nuceni se krýt, tudíž váš tým může snadno převzít iniciativu celé bitvy.

 

Balanc tanků na IX. tieru

Ten rozebereme podrobněji v dalším článku, jen lehce nastíním, které tanky se zlepšily či zhoršily:
Conqueror dostal tvrdší věž, u Škody T 50 se zlepšil rozptyl a zkrátil čas zaměření, T95 bude sice rychlejší, ale bude nabíjet pomaleji.

Změny u ranked battles

Jelikož by každá skvělá hra měla být odměněna, od února bude ve zvláštních případech i nejlepší hráč poraženého týmu odměněn body jako v případě výhry. Zároveň s tím se může stát, že neaktivní hráč vítězného týmu přijde o body, tedy jako by prohrál, tudíž jeho hodnocení může klesnout.
Více nám WG prozradí v únorovém článku, necháme se překvapit?

Certifikáty na XP

WG změnilo způsob řazení certifikátů ve skladu. Původně certifikáty na troj- a pětinásobky zkušeností koukaly až na konci, ale nyní se zobrazují jako první, takže si snáze ohlídáme jejich stav než dříve. Také byl opraven problém v obchodě, kdy nebylo hned jasné, na který tank v nabídce bylo možné použít tyto certifikáty.

Nové legendární kamufláže

Majitelé následujících tanků co nevidět dostanou nabídky na koupi legendárních kamufláží. Týká se to tanků Obj. 252U – Vigilant, M48A2 Räumpanzer – Rhino a také novinky T-100 LT – Interceptor.

 

Kontejnery za reklamy

V poslední záložce obchodu je pro mobilní hráče k dispozici kontejner, jehož obsah získáte za shlédnutí dvou reklam. Co můžete získat? Tank Panther M/10, camo na tento tank “Sparkling Spotlight”, části certifikátu na 100 zlaťáků, posilovače na zlaťáky nebo úlomky (jako za výměnu kamufláže či pozadí z Battle Passu). Fajn je to, že když máte BP misi na shlédnutí 3 reklam, tak právě i tyto dvě reklamy se započítají, ale to už jste určitě sami zjistili.

 

Vylepšení a opravené bugy

VIII Tiger II “Savage”, VI KV-2 “Menancing”, VIII Rhm. Skorpion G “Stinging”  (premium) a IX 50TP Prototype (collector) jsou hezčí na pohled.
Posádka VII stroje Tankenstein už nemůže obdržet kritický zásah – zombie tanky přece nemají posádku, ne?
Byla taktéž opravena chyba, kdy se v realistických bitvách aktivovala schopnost Přesná palba.
Další opravené máme i popisky, zobrazení či upozornění a taky obecné chyby nebo pády herních klientů.

 

Jak jste spokojeni s novinkami, milí Blitz kolegové, co na ně říkáte? Můžete se dole pod článkem podělit v komentářích.


Kdyby někdo zpětně chtěl, může si v článku najít odkaz na Dolikův stream, kde o tomto všem mluví, najde tam i odkaz k připojení na jeho discord a tímto mu také děkuji za zaslané screeny nových tanků i s kamuflážemi.

Zdroj:

Soowa_Rozarka

V první řadě jsem blitz hráčka, dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas otravuju :D

5 1 vote
Article Rating
18 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments