WOT BLITZWotb

WOTB: mapa, další PBR modely tanků – patch 8.8

Patch 8.8 přinese novou mapu, tentokrát z krásného Nizozemí, taky se na live serveru objeví japonská těžká desítka Type 71 a další tanky dostanou PBR modely.

Jako první zkoukneme herní screeny z nové mapy Molendijk, který je skutečný a je to část města Castricum v provincii Severní Holandsko.

 

 

PBR modely pro tyto tři tanky:

B-C 25t (francouzský lehký tank, tier 10)

ISU-152 (sovětský stíhač, tier 8)

a Cruiser II (britský lehký tank, tier 1)

Protože tu budou i nějací nováčci ve hře, tak tady je zjednodušené vysvětlení toho, co znamená PBR model. Physically Based Rendering = realisticky vypadající model. Protože je tento typ modelu svázán s fyzikou, tak podle úhlu světla se “vybarvuje” povrch.

Nový tank na “ostrý” test:

V nadcházející aktualizaci se na live serveru objeví i nová desítka Type 71. Údaje k ní zatím ještě nemáme, ale něco málo už nám WG odhalilo… Podíváme se na to?

 

 

Ale? Tady ještě máme i video a co nás v nové aktualizaci čeká? Výsledky bitvy se nám budou ukazovat jinak, než tomu bylo doteď a taktéž přijde akce “Blitz Masters” – souboj bloggerů s pěknými odměnami pro fanoušky.

 

Uvidíme, kdy přijdou další informace k nové japonské větvi a co dalšího se dovíme. Ale určitě nebudeme zahálet.

Těšíte se na mapu i to, že budete mít “hezčí” tanky v garáži a co čekáte od těžkých Japonců, kteří se budou postupně objevovat? Podělte se o názory dole v komentářích.

Zdroj:

Soowa_Rozarka

V první řadě jsem blitz hráčka, dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas otravuju :D

0 0 votes
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments