Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další týden uběhl, je neděle a čas na Připínáček.

Hlavní událostí je stále probíhající kampaň Konfrontace. Šadis s DoktoremKevinou pro vás připravili tabulku, která Vám pomůže při výpočtu. Přeji všem hodně úspěchů v bitvách, abyste získali dostatečné množství surovin, zvládli vyrobit pozvánku do aukce a samozřejmě podat tu správnou nabídku, aby se vám v garáži objevil ten tank, po kterém toužíte. Pod zmíněným článkem se diskutuje o tom, jak půjde vyrábět tanky. všem vám držím palce, aby to, opět bylo jen nedorozumění a tanky bylo možné vyrobit tak, jako vždy a ono omezení se týkalo jen pozvánky do aukce. Ostatně bylo by to logické. Bohužel se mi nepodařilo nikde najít oficiální vysvětlení. Pokud jste byli úspěšnější, prosím, napište do komentářů. Já osobně se kampaně neúčastním, takže je možné, že mi některé věci mohly uniknout.

Druhou důležitou věcí je druhá iterace testu Aktualizace 1.16. Minulý týden jsem psal, že máte možnost testovat první verzi, dnes už jsme se posunuli dále a můžeme testovat druhou verzi.  Takže jestli máte zájem, čas a chuť, vrhněte se do toho… Součástí aktualizace by měly být i Pokročilé 3D styly. Psali jsme o nich zde. Příští týden přineseme náhledy jednotlivých stylů.

Včera jsme přinesli čtenářskou recenzi na čínský těžký tank 113. Pokud jste tak neučinili, můžete si ji přečíst a do komentářů se podělit o svůj názor. Můžete také napsat, který tank by vás zajímal a co se vám na recenzi líbilo, co naopak no, co vám chybí a přebývá. Chceme rozšířit tým redakce tak, abychom mohli recenze tanků publikovat pravidelně. Vy nám můžete pomoci s tím, jak jednotlivé recenze budou vypadat.

Nechci vás déle zdržovat, takže na závěr opustím tanky a vrátím se k Olympiádě, která byla zmíněna i v minulém připínáčku. Chci pogratulovat Ester ke zlatu a úžasnému pátému místu. Ta holka je prostě skvělá. Stejně tak si obrovskou gratulaci zaslouží i Martina, která taky domů veze placku. Holky moc moc velká gratulace a ještě větší poděkování. A co vy? myslíte, že ještě nějaké placka cinkne?

Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments