RecenzeWorld of Tanks

Čtenářská Recenze -113

Od našeho čtenáře 

Jedná se o čínský těžký tank tieru 10, který se dá zakoupit ve sběratelském obchodě hned po výzkumu první čínské desítky.

Pro porovnání jsem si vybral tank Obj.430U, protože si myslím, že po posledním zhoršení tohoto tanku je konečně konkurenceschopná i 113.

Nejdříve se koukneme na palebnou sílu tohoto tanku. Při pohledu na DPM je na tom 113 lépe, a to je těžký tank. Penetrace je trošku horší, ale stejně když máte 340 HEATy – proč byste je nestříleli, že. Co se týče děla, je na střední a blízkou vzdálenost opravdu skvělé, AIM time není nejlepší, ale rozptyl za pohybu to trošku kompenzuje. Nevýhodou 113 je nízké množství munice. Je jí opravdu málo a já sám používám: 12-AP, 20-HEAT, 2-HE.

Doporučuji u tohoto tanku mít u nabíječe schopnost Intuice, protože občas střílíte skrz auta, ploty a další překážky. A to s HEATy není sranda (nejde to).

Co se týče HP, jste na tom výborně, s kalením ve slotu jich máte 2530, což je na těžký tank pěkná hodnota.

Pancíř není úplně nejhorší, na věži to celkem cinká, ale kopule jsou velké, takže bacha na blízké souboje a na 340 pene HEAT, ty vás probíjejí i vedle děla.

Mobilita u tohoto stroje je také velké +. Jste spíše rychlejší těžký tank nebo pomalejší střední tank.

Dohled je 464 metrů s ventilací, stabilizátorem, nabijákem a všemi schopnostmi posádky na dohled (Ostříží zrak, prostorová představivost, bratři ve zbrani). Což je velice příjemné plus.

U maskování se ani nebudu zastavovat, je to těžký tank, takže to nestojí za zmínku.

Mé poznatky:

Za mě je tenhle tak super desítka, neznamená to ovšem, že bych si ho koupil v aukci se skinem za X tisíc Kč. Ale jako tank, který se dá koupit za 6 milionů stříbrných, je to dost dobrá volba. Já sám jsem ho hrál spíše jako medko se super DPMkem, protože to je to, co ten tank zvládá. Se sidescrapem opatrně, spíše doporučuji počítat, že vás nepřátelský tank probije a tak si šetřete HP. Tank celkem trpí na munici a zápaly, takže doporučuji schopnost na řidiči „Preventivní údržba“ a u nabíječe „Bezpečné ukládání munice“

Velké mínus tohoto tanku je deprese, protože máte pouze 5 stupňů, ALE 7 stupňů přes bok tanku, což je už celkem hezké číslo. Tank má věž posazenou uprostřed korby a tak je celkem dlouhý. Nejlépe se s ním peakuje asi sidescrapem, ale jak jsem psal výše, musíte být opatrní, není to úplně držák.

Vybavení:

  • Ventilace, stabilizátor, nabiják
  • Kalení, stabilizátor, nabiják
  • Turbodmychadlo, stabilizátor, nabiják
Závěr:

Já sám mám tento tank opravdu rád a troufám si říct, že je jeden z lepších, co se dají sehnat. Kdybyste chtěli vidět tento tank či nebo jiné další v akci, tak skočte na můj Twitch: https://www.twitch.tv/komis_gamer

 

Tak jak se vám recenze líbí? Chcete další? Podělte se o svůj názor v komentářích.

3 2 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments