World of Tanks

Aktualizace 1.16. Pokročilé 3D styly

Už jste o nich slyšeli? Víte, co to je?

V aktualizaci 1.16 se poprvé objeví tzv. rozšířené 3D styly. Oč jde?

Asi si všichni pamatujeme 3D styly, které se objevily v krabičkaes v roce 2019:
• „Granite“ na IS-7
• „Igelschneutskin“ na Grille 15
• „Halhound“ na T57
• „Marengo“ na Bat.-Chatillon 25 t

Tyto styly byly vybrány pro rozšířené použití v aktualizaci 1.16. Proč zrovna tyto? To bohužel není jasné.

A co vlastně znamená, že tyto styly budou rozšířené? Znamená to, že každý z těchto stylů bude použitelný pro některé další tanky příslušného národa. Styly bude možné využít následovně:
• „Granite“ pro tanky: Objekt 277 (stromový těžký tank 10. úrovně), IS-4 (stromový těžký tank 10. úrovně) a ST-II (stromový těžký tank 10. úrovně),
• „Igelschneutschen“ pro tanky: Rheinmetall Skorpion (prémiový TD 8. úrovně), Rhm.-Borsig Waffenträger (stromový TD 8. úrovně) a Waffenträger auf Pz. IV (stromový TD 9. úrovně),
• „Halhound“ pro tanky: T110E5 (stromový těžký tank 10. úrovně) a T54E1 (stromový těžký tank 9. úrovně),
• „Marengo“ pro tanky: AMX 13 105 (stromový lehký tank 10. úrovně) a Bat.-Châtillon 25 t AP (stromový střední tank 9. úrovně).

 

Všechny rozšířené 3D styly mají stejný vzhled, název i popis. Může dojít k drobným změnám a přesunutím některých prvků souvisejícími s tvary tanků.

Pokud už některý styl vlastníte, musím vás bohužel zklamat. S velkou pravděpodobností nebude možné styl přehodit na jiný tank. Rozšířené 3D styly bude nutné získat nebo zakoupit znovu. Každý jednotlivý styl pravděpodobně bude přiřazen jen k určitému vozidlu a nebude možné jej přehazovat jako tomu je u 2D stylů.

Galerie 3D stylů pro T110E5 a T54E1:

 

Co si tom myslíte vy? Je dobře, že bude možné využít již existující 3D styly i na jiné tanky, nebo by bylo lepší, kdyby byly vytvořeny úplně nové?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments