World of Tanks

Přehled 2D stylů v 1.16

Je jich opět docela dost

2D styl “Bojové šrámy” pro 7. sezonu Battle Pass můžete obdržet po dosažení určité úrovně BP. Nehistorický. Vhodné pro vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Můžete použít velké a postupové obtisky, technická cena 750 zlatých za kus. Osobně považuju za pohledný, povedený a zajímavý.

 

 

 

 


2D styl Kamenný déšťpro 7. sezonu Battle Pass, taktéž můžete dostat po dosažení určité úrovně BP. Nehistorický. Vhodné pro vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Můžete použít velké a postupové obtisky, technická cena 750 zlatých za kus. Na obrázcích je vidět, že dokáže opticky v některých prostředích tank opravdu slušně skrýt – spoting systém ovšem nepřelstí. To, že kameny nejsou kameny, ale rozbitý železobeton, je jen detail.

 

 

 

 


2D styl “Bunkr” pro 7. sezonu Battle Pass, lze obdržet po dosažení určité úrovně BP. Nehistorický. Vhodné pro vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Můžete použít velké a postupové obtisky, technická cena 750 zlatých za kus.

 

 

 

 


2D styl Černý mramor” – AKTUALIZACE : styl půjde získat v nadcházející akci “karavana” společně s vozidlem Kirovets-1. Nehistorický. Vhodné pro vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Můžete použít velké/postupové obtisky, technická cena 1000 goldů za kus. Popisek zní: Jeden z nejcennějších stavebních a designových materiálů, jeho barva je určena obsahem grafitu a bitumenu. Může obsahovat inkluze stříbrné a zlaté barvy, což dále zvyšuje hodnotu.

 

 

 


2D styl “Zlatý Tiger” unikátní styl, který se zatím prodával pouze týden na čínském serveru při eventu lunární Nový rok 2022. Celoroční styl věnovaný oslavě tradičního čínského jarního svátku –  lunárního nového roku. Nehistorický. Vhodný pro vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Můžete použít velké/postupové obtisky, technická cena 4719 goldů za kus. Popis – Řád věcí v přírodě je neměnný a všem srozumitelný: je to nekonečný cyklus rozkvětu a blednutí. Platí, že po kvetení následuje rozklad. Ale skutečnost, že kvetení následuje po zániku, je stejná pravda, ale postrádá ponuré zbarvení. To je moudrost tygra: beze změny řádu věcí, umět se na ně dívat z jiného úhlu.

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments