OstatníWorld of Tanks

Přehled událostí pro 2. polovinu roku 2020

Díky TAP a Rykoszet máme jedinečnou možnost nahlédnout, co WG chystá na tento rok.

Zpráva ještě není na portálu, ale brzy přijde.

Podrobnosti o funkcích nového zůstatku vyjednávaných v aktualizaci 1.9 ve včerejším článku jsme probrali, takže vám nic neuteče!

Posádka 2.0

Posádka 2.0 je komplexní systém a stále pracujeme na vývoji různých konceptů pro jeho implementaci. Jakmile bude přijatelné řešení pro hráče i pro náš tým, budete mít určitě příležitost vyzkoušet všechny možné změny na otevřeném serveru Sandbox.

Plánujeme zahájit testování v létě 2020. V tu chvíli budete mít příležitost vyzkoušet přepracovanou posádku a pokud se vám bude líbit, budeme pokračovat v práci na vhodné konverzní a kompenzační mechanice, jakožto i dalších aspektech této funkce.

Verze Posádka 2.0, kterou vyzkoušíte na serveru Sandbox, nebude ničím jiným, než pokusem otestovat naše nápady. Vezměte prosím na vědomí, že jakékoli navrhované změny nemusí vést k finální iteraci nebo mohou být vydány ve zcela přepracovaném formátu.

Vybavení 2.0

Totéž platí pro vybavení 2.0Naším cílem není radikálně přepracovat stávající systém, ale místo toho pracovat na řešení, které bude pro naše hráče co nejpohodlnější. Vybavení 2.0 bude pravděpodobně připojeno ke třídám vozidel a bude k dispozici pro předběžné testování na serveru Sandbox někdy v létě. Tyto výsledky testu určí, jaké změny budou nakonec do hry zavedeny.

Hodnocené bitvy 2020-2021

V letech 2020–2021 se hodnocené bitvy vrátí do World of Tanks se třemi poutavými sezónami. V závislosti na vašich výsledcích za všechny tři sezóny můžete získat konečnou odměnu – tank úrovně IX. Jeho jméno, třída, národ a vlastnosti jsou přísně tajné a budou zveřejněny později. (Viz tanky, které se teď pohybují na Supertestu, pozn. redaktora)

Na základě vaší zpětné vazby jsme trochu upravili některé herní mechanismy, abychom vás více zapojili do hraní v ligách.Za tímto účelem budou pro ty, kteří se kvalifikovali do Ligy, k dispozici zvláštní denní mise. Také přepracujeme mechaniku bonusových bitev a zkrátíme vaši cestu každou divizí.

Opětovné vyvážení vozidla

V letošním roce budeme pokračovat v práci na vyvažování některých populárních vozidel, které jsme zahájili v roce 2019. Už jsme upravili vlastnosti tanků Leopard 1, STB-1 a dalších skvělých tanků (AMX 30B, které bude speciální, pozn. redaktora) a nyní je čas učinit další krok vpřed a upravit , mimo jiné, výkonové charakteristiky E 100 a legendárního IS-4.

V německé větvi plánujeme vyvážit nejen E-100, ale také VK 36.01 (H). E-75, Tiger I a Tiger II. Pokud jde o sovětský národ, kromě IS-4, budeme věnovat pozornost KV-3, KV-4 a ST-1.

V americké větvi budou T32, M103 a T110E5 znovu vyváženy. (několik let se mluví o tom že tyto tanky jsou špatně vyvážené, pozn. redaktora)

Naším cílem je soustavně přizpůsobovat kolová vozidla, aby je při zásahu účinněji zpomalila. (Taky už je to nějakou dobu co komunita říká, že kolečka jsou broken, pozn. redaktora)

Tento seznam není úplný a je možné, že k němu budou v budoucnu přidány další tanky.

10. výročí World of Tanks

Rok 2020 je rokem 10. výročí naší hry a společně s vámi oslavíme tento milník velkými věcmi! Velké oslavy budou zahájeny v dubnu 2020 a potrvají do konce roku.

Máme připravenu spoustu poutavých akcí a obrovské množství herního obsahu pro vás. Výročí se bude skládat z pěti tématických etap, z nichž každý bude zaměřena na významné počiny ve World of Tanks, které zanechaly své stopy v srdcích hráčů. Veteráni se budou usmívat a pamatovat si staré dobré časy; nováčci budou překvapeni, když se dozví několik zajímavých faktů o naší hře.

Společně bude procházet pět fází a pozorovat, jak mnoho se World of Tanks za posledních 10 let změnilo a rozrostlo. Oslavy vyvrcholí v srpnu 2020 a během tohoto měsíce bude jistě spousta příjemných překvapení! Na každého hráče čeká mnoho zvláštních dárků a odměn, takže se u nás bude pořádat párty! (dovolím si podotknout – doufám, že nebude po spuštění každé akce nutný micropatch tak jako loni, pozn. redaktora)

Ještě jednou vám děkuji za zpětnou vazbu! Zůstaňte nám nakloněni – jakmile budou připravena nová řešení, určitě vás zveme, abyste je vyzkoušeli na serveru Sandbox.


Úplný komentář k tomuto sdělení si nechám na Doktorův nedělní koutek. Vepsal jsem pouze glosy, které mne napadly.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments