Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Máme další nedělní poledne, takže se pohodlně usaďte a přečtěte si připínáček

Nejdříve bych se chtěl omluvit, že pořád ještě není připravený rozhovor s Dmytrijem Pluginem. Bohužel jsem časově vytížený a ještě jsem neměl čas zpracovat vaše otázky. Ale nebojte se, nezapomněl jsem a rozhovoru se dočkáte.

Chtěl bych vás všechny požádat, abyste se zúčastnili testování verze 1.13., jež by měla být jednou z největších za poslední roky. O připravovaných změnách jsme psali včera, případně se můžete podívat na oficiální stránky WG tady a tady. Zkuste opravdu testovat HE munici a změny. Nevím, jestli to bude mít nějaký větší význam, ale snad ano. Přiznám se, že nejsem fanouškem změny munice HE. Jsou tanky, které hraji právě proto, že mohu využívat houfnic. Ale s touto změnou podle mě ztratí na zábavnosti. A zábava je to, proč vlastně usedáme k počítači a zapínáme si hru. Mrzí mě fakt, že jsem nepochopil, proč vlastně WG tyto změny provádí. Proč ničí těch pár tanků, co houfnice používají. Říci, že HE jsou nevypočitatelné, proto je chceme změnit. No nevím, právě ta možnost, že KV2 může zničit tank na ránu je to, co hráče těší. Je to jednou za X her, proto se takové věci objevují v sestřizích na YT atd… Mrzí mě to.

V souvislosti s uvedenými změnami nemohu nezmínit článek, vydaný v pátek a pojednává o popularitě hledání World of Tanks a War Thunder. Možná to souvisí se změnami, jaké WG provádí a se způsobem komunikace s hráči. Často slýchám, že dlouhodobí hráči jsou nespokojení, WoT je přestává bavit a buď končí úplně nebo hledají jiné alternativy. Já sám už také hraji méně, snažím se získat nějaké body v Battle passu, občas si zahraji četu s kamarády nebo s redakcí, ale už to nejsou hodiny a hodiny času věnovaných hře.

Pozitivní na hře je fakt, že všichni hráči mají možnost získat i prémiový tank zdarma. V tuto chvíli probíhá maraton nazvaný “Křišťálová výzva”, kde můžete získat německý tank Kampfpanzer 07 RH. Opravdu se jedná o Křišťálovou výzvu na německý tank :-D. A pokud se vám podaří dokončit všech deset fází, můžete získat i 3D styl. Držím všem odhodlaným palce, aby na tank dosáhli.

Pokud využíváte nabídky na Battle passu, tak se můžete v další verzi těšit na francouzské AMX 50B, polský CS-63 a britský FV217 Badger. Mělo by pokračovat další získávání žetonů, abyste si mohli pořídit některý tank z nabídky Kunze Panzer (18 žetonů) K-91-PT (12 žetonů), AE Phase I (9 žetonů), Char Futur 4 (9 žetonů) a Objekt 777 (9 žetonů).

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments