World of Tanks

Maraton: Křišťálová výzva – Kampfpanzer 07 RH – 3D styl

Maraton se blíží

Jak jsme již psali, maraton se blíží. Hlavní odměnou bude Kampfpanzer 07 RH. Statistiky najdete po kliknutí na odkaz v názvu tanku. K tanku bude možné získat také 3D styl „Brunnenpanzer“. 

Styl je považován za historický a jeho cena je stanovena na 2 500 zlatých.

Popis stylu:

„13. března
Věže nedorazily. Na viaduktu došlo k nehodě, asi vykolejení vlaku. Když se zdá, že už nemůže být hůř, věřte, že může. Použijeme zkušební verzi, kterou ale lze jen těžko nazvat věží. Aspoň ale má prstenec kolem věže a odpovídající váhu, abychom ji mohli použít. 

17. března
Teď, když už je tank připraven, chystáme se na testování v plném rozsahu. Když Melster dorazil, řekl, že jsme se zbláznili. Vysvětlili jsme mu, proč to musíme udělat. Nebyl nadšený, ale nakonec souhlasil. Zároveň nařídil věž co nejdřív vyměnit. Jenže plán testování se nezměnil. 

23. března
Polní testy probíhají. Tank si překvapivě vede mnohem lépe, než jsme očekávali, dokonce i s tou provizorní věží. Je to dobrá zpráva. Možná už věž z Leoparda vůbec nebudeme potřebovat. Byla to ztráta času. Jedním z nepsaných zákonů německé obrněné techniky je, že vozidlo musí také dobře vypadat. Dokud zde budu pracovat, budu se toho držet.

4. dubna
Vozidlo bylo schváleno v této konfiguraci. Svět se zbláznil…“

 

 

Tak jak se těšíte a jak se vám líbí?

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3.7 3 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments