World of Tanks

Velká sázka o malé pivo aneb jak to celé dopadlo

Měsíc je za námi, sázka dospěla ke svému konci. Zajímá vás, jak to celé dopadlo?

Možná si pamatujete článek, který jsme vydali zhruba před měsícem. Jednalo se o sázku, která vznikla na našem Discordu.

O co šlo? Nejmenovaný hráč si stěžoval, že má pořád špatné týmy na desáté úrovni, proto nemůže nic nahrát a prohrává. Chytil se toho jeden ze zkušenějších uživatelů a nabídl mu třicet dnů prémiového účtu, pokud se dostane v průběhu třiceti dnů na recent 1350 WN8, zároveň odehraje alespoň 270 bitev s průměrnou úrovní tanku 5,5. Cílem bylo naučit zmíněného hráče hrát tanky na šestkách tak, aby pochopil mechaniku hry a její základy. Začínal s následujícími statistikami:

Průběžně jsme na Discordu sledovali výsledky sázky, chvílemi jsme se smáli, chvílemi chválili, nicméně jsme v přímém přenosu viděli, jak moc dokáže motivace. Opravdu dotyčný hrál jen tanky šesté úrovně. Vybral si tanky, které mohou být považovány za silnější, ale v tomto bodě neměl žádné omezení. A co, že hrál? T 34-85, SU-100, KV-2 a Firefly. Na všech hraných tancích se mu podařilo získat první znak na dělo.

A jak to dopadlo? Tušíte správně. Motivace třiceti dny prémiového účtu byla dostatečná, takže se hranici 1350 WN8 podařilo pokořit. Dne 11.11.2020 v 7:08 našeho času bylo WN8 1405,96. Takže s velkou rezervou překonáno. A jako třešnička na dortu se podařilo získat i druhý znak na dělu u T 34-85.

Dle dohody obou hráčů bude odměna poskytnuta později a to tak, aby zahrnovala čas Vánoc a konce roku, kdy bude více času věnovat se hře samotné. Nezbývá nám než pogratulovat k získání odměny.

Požádal jsem ještě oba zainteresované o pár slov na závěr sázky a oba se rozhodli pár slov poslat.

Nejprve inciátor sázky:

Jako jiné sázky/výzvy, i tahle vznikla z čistého hecu. Nebavilo mě už i na Discordu číst nadávky, že za všechno můžou týmy, od hráče, který na tak intenzivní hraní desítek alespoň zatím není vůbec připravený. Konkrétní podoba výzvy pak už byla dílem spontánní debaty, kterou jsem čím dál víc začal brát vážně, a jsem rád, že dotyčný taky, že se k tomu postavil čelem a snažil se. I když jsem přemýšlel nad co nejférovějšími podmínkami, tak jsem počítal spíš s recentem někde kolem 1150-1200 wn8, což by si pořád zasloužilo odměnu. Je to účet s pár bitvami, bez re-rollu, a přesto se mu povedlo nahrát krásná čísla. Jasně, asi si pomohl golděním, ale na šestkách si myslím, že jsou spíše placebo. Cílem bylo ho “násilím” dostat na tiery, kde ho to snad bude více bavit, aby si na vlastní kůži vyzkoušel, že v jeho případě nižší tier = vyšší čísla a méně frustrující zážitek. Je samozřejmě jen na něm, co bude hrát dál, a jestli tuhle zkušenost zahodí, nebo v ní bude pokračovat (např. kvůli markování). Osobně ale mám radost, že to zvládl, a těch pár korun, co padne na výhru, si myslím, že za to stojí.

A výherce:

Co bych asi tak řekl…. no… bylo to ze začátku dost těžké, musel jsem si pomáhat zlatou municí, ačkoliv jsem odpůrce goldů. Bylo to pořád takové jednou dobrý a 5x špatný. Pak jsem si řekl, že bude dobré, když si dám nějaký cíl. Něco, co mě bude motivovat v tom, abych se zlepšil a splnil výzvu. Jelikož už jsem měl znak na KV-2, tak jsem si řekl, že i na ostatních VI tancích, co mám v garáži (SU-100, Firefly, T-34 85), udělám vítězný znak. to se mi nejen podařilo, ale dokázal jsem získat i druhý znak na T-34 85. avšak od 70% jsem musel jezdit full gold, protože už jsem si tak tak držel těch 70%. víc to prostě nešlo. Samozřejmě jsem měl i chvíle “za to může mm, týmy, RNG”. párkrát jsem se na to málem vykašlal. Jednou jsem málem klikl na “bitva” s desítkovým tankem, protože jsem to ten den nedával…. avšak mě v tu chvíli zachránila hra, protože mi shodou okolností spadla xD, takže jsem druhý den mohl pokračovat. Nooo, splnil jsem to. co víc říct…

Zajímá vás, kdo byl oním tajemným výhercem? Tak já vám to prozradím. Tím hráčem, který se dokázal zlepšit, byl Zubik1000CZ. A pokud se o něm chcete dovědět více, navštivte jeho YT kanál, kde najdete mimo jiné sestřihy vtipných a zajímavých momentů ze hry World of Tanks.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments