Ostatní

Velká sázka o malé pivo

Vypůjčil jsem si název filmu, který si budou pamatovat snad jen starší z vás. Ale abych uvedl věci na pravou míru. Nejde o pivo a vlastně nejde ani tak o sázku, ale spíše o motivaci. 

Již dříve jsem napsal, že se na našem Discordu probírají různé věci a došlo k tomu i teď. Není to tak úplně novinka. Možná si naší věrní čtenáři vzpomenou na akci “Adoptuj si své rajčátko”. A už je tady druhý, podobný pokus: “Chcete mě?”

A co, že se vlastně stalo? Jeden z hráčů si stěžoval, že dostává pořád špatné týmy a jak už to tak bývá, tak ne vždy je vše tak, jak to na první pohled vypadá. Subjektivní a objektivní skutečnost jsou si na hony vzdáleny. A potvrdilo se to i teď. Poté, co se objevily jeho statistiky, se zjistilo, že to až tak moc týmy nebude.

„…za 24 hod má 12 her 3V /9P. Průměrný tier 9.5 tudíž hrál 10 a 9. Průměrný dmg 906 za hru což nenastřílel ani své HP. Ale problém je v týmu… to dává úplně smysl…“

Padla otázka, která většinou zůstává nezodpovězena. Proč hraješ tanky na desítkách, když se ti nedaří a jsi frustrovaný?

Bohužel ani v tomto případě to hráč nedokázal odpovídajícím způsobem vysvětlit, ale zároveň se nebyl ochoten vzdát se svých oblíbených tanků na těchto úrovních. A tak došlo k nabídce, která se neodmítá. Jako motivaci dostane dárek: třicet dnů prémiového účtu.

Nabízející se dobrovolně vzdá svých oblíbených desítkových a prémiových tanků, když dotyčný bude hrát pro něj vhodné tanky na nižších úrovních. Takže vlastně oba budou hrát stejné úrovně tanků. A jaká je tedy podmínka?

Dne 11.11. bude mít náš stěžovatel recent 1350 WN8, a to na průměrné úrovni 5,5. Dále musí za těchto třicet dnů odehrát minimálně 270 bitev. V případě, že bude schopen tohoto dosáhnout, dostane jako dárek třicet dnů prémiového účtu. Neexistuje žádné omezení ohledně hraní v četě s někým, kdo může dotyčnému pomáhat a naučit ho více u hry přemýšlet. S tím, že bude poslán tak, aby bylo možno využít ho v době, kdy se bude hrát nejvíce, tedy přes Vánoce.

Vzhledem k tomu, že já sám nejsem žádný skvělý hráč, tak si myslím, že podmínky mít 1350 WN8 recent jsou docela vysoko, ale třicet dní prémiového účtu je odměna, která podle mě stojí za to. Přece jen takovou odměnu ve hře není snadné získat. Takže budu držet palce, aby výzva byla splněna.

A co si o tom myslíte vy? Stačilo by Vám něco podobného, jako motivace, abyste se snažili hrát lépe? Zajímá vás, jak to celé dopadne? Podělte se s námi o své názory v komentářích.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
17 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments