OznámeníWorld of Tanks

Ladění Hranice říše nemá konce

Hranice říše postoupila do další fáze úprav na supertestu. Minule byly k dispozici 3 varianty, z nichž vyhrála prostřední. Ta ještě prošla malými úpravami a nakonec jedno překvapení.

Velitelé,

Přepracování mapy, možnost 1:

Tato možnost se soustředí na pokračující vývoj nejúspěšnějšího přepracování mapy Hranice říše z předchozího testu:

  • Přepracována byla spodní levá oblast mapy. Byl přidán alternativní průjezd pro těžké tanky (kromě průjezdu nedaleko zdi ).
  • Cesta pro střední tanky byla vylepšena. Byly přidány nové pozice, kryty a místa ke střelbě.
Přepracování mapy, možnost 2:

 

Tato možnost představuje téměř naprosté přepracování mapy. Předělány byly všechny hlavní herní průjezdy na mapě. Vývojáři se soustředili především na vytvoření propojených cest a uspořádání vzájemných interakcí mezi různými typy vozidel.

  • Zóna 1: přepracovaná cesta pro těžké tanky. Nyní je oproti předchozí verzi mnohem pevnější. Vozidla v této oblasti jsou kompletně ochráněna před palbou dělostřelectva. Tato oblast nabízí rozmanité druhy hratelnosti.
  • Zóna 2: oblast zahrnuje cesty pro těžké, střední a lehké tanky. Tato vozidla mohou spolupracovat, aby obsadila střed mapy a potenciálně se dostala do zad svým nepřátelům.
  • Zóna 3: cesta pro střední a lehké tanky. Vozidla v této oblasti mají velký prostor pro manévrování. Tato oblast poskytuje kryty, ve kterých se vozidla mohou skrýt před palbou dělostřelectva. Po svém celkovém přepracování nyní tato cesta nabízí mnohem dynamičtější hratelnost.

Druhá varianta tedy kompletní předělání mapy mne osobně překvapila. Mapa není až tak špatná, úpravy potřebuje, ale kompletní “překopání”?

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

3 1 vote
Article Rating
14 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments