OznámeníWorld of Tanks

Novoroční lootboxy: Aufklärungspanzer v krabičkách – únik od rozzlobeného zaměstnance WG

Na TAP se objevila zajímavá informace a my jsme se rozhodli, že vám ji také zprostředkujeme. Tato stránka píše o tom, že obdržela informaci od rozzlobeného zaměstnance o tom, co bude součástí vánočních krabiček.

Totožnost onoho zaměstnance je TAP známa a potvrzena, nicméně dotyčný si nepřeje být jmenován. V e-mailu tento člověk potvrdil, že vánoční lootboxy budou obsahovat spoustu nových prémiových vozidel, zejména 8. úrovně. Nedávno znovu představený Aufklärungspanzer Panther se má ve hře znovu objevit jako lootboxové vozidlo. Stejně tak se v krabičkách objeví i další z nedávno oznámených tanků jako jsou například GSOR 1008 a Cobra.

Zaměstnanec WG znovu potvrdil, že důvodem úniku těchto informací je velmi špatné manažerské řízení ve WG v Minsku. Zaměstnanci jsou rozzlobení a nechtějí se smířit se situací ve společnosti.

Uvidíme, jak bude celá situace pokračovat. Je možné, že nespokojenost zaměstnanců souvisí s přesunem společnosti z Minsku do Kyjeva, ale toto je jen moje spekulace. Pokud se nám podaří získat další informace, určitě se s vámi podělíme.

Perlička na konec: Zde je možný seznam vozidel v dalším Black Marketu, plánovaném příští rok v únoru nebo březnu. Jedná se o první koncept. Vozidla se mohou měnit.


Budete nakupovat? Co vás láká nejvíc?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
30 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments