OznámeníWorld of Tanks

Drobné přepracování Battle pasu

Pomalu se nám blíží konec 2. sezony Battle Pasu a my se pomalu těšíme, co bude ve 3. sezóně. Možná nás čekají zajímavé věci.

Když vezmu fungování základní fáze Battle passu (BP), tak u máme v základní části dvě linie. Jednu zdarma a druhou placenou. V každé variantě je odměnou jedno trofejní vybavení. Na supertestu se teď zkouší trochu vylepšený systém. Součástí BP již nebudou předem daná trofejní vybavení, ale jakési žetony, za které si budete moci ve specialním obchodě koupit přesně to vybavení, které chcete.

Tuto změnu vítám. Když si vzpomenu na 1. BP kdy v “placené” verzi jste dostali oproti neplatícím nabiják, kdežto pokud jste nepustili chlup, zbyla na vás pouze stabilizace. Sám jsem to nazval P2W prvkem, ale jen drobným P2W prvkem. Tato změna se se mi velice líbí. Platící budou moci získat dva druhy vybavení, ale neplatící nebudou necháni WG na pospas tomu, zda jim dá něco nepotřebného.

 

Druhou drobnější změnou je úprava obrazovky se zobrazením gratulace za získání odměn. Nedokáži si představit, co to znamená.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments