Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Tak jsem znovu tady. 

Tak hurá na to

Valí se na nás A-64 za 1500 narozeninových mincí nebo kupu nesmyslných misí s “nově” nabytými vozidly mrtvých tierů. “Ačko” si pořídím, mám skoro 3000 mincí a nevím, za co bych je utratil. Zbytek dárků už mám v garáži, krom BT-7 Art. A díky pěkné kompenzaci na tom ještě vydělám. No kdybych ty tanky prodal, hned jak jsme je dostal, tak bych se připravil o 500 000 kreditů! A co víc 250 narozeninových mincí!!!

Dost strefování do WG. Můžeme být rádi, že nám něco dá “zadarmo”.

Ocelový lovec

Ten také zítra vypukne. není asi potřeba režim představovat. Co mne na tom, ale zaujalo je cena. Chcete exkluzivní odměnu, ale nechce se vám jezdit ocelový lovec? Výborně, zaplaťte si 1700 – 2000, nechat vyjet, tato cena je za jednu fázi.

Ne, nedělám reklamu, ale chtěl bych vidět někoho, kdo zaplatí 8000 Kč za “devítku”. Ale jo, jsou to vaše peníze, ale stojí ty tanky za to?

Režim, jako loni, zkusím, a uvidím, zda si vyjedu tank či ne. Vzhledem k tomu, jak se budou získávat body, to bude asi celkem lehké, teda mě to tak připadá.

Budete potřebovat 4500 bodů na dokončení 15. úrovně. Za denní mise můžete získat až 1100 bodů denně a k tomu to, co získáte za ježdění(edit, původní info od WG bylo 7x denně 200 bodů za 3000 dmg). Nějak mi to připadá moc snadné. Jak říkám, uvidíme.

Ale dva litry bych za to nedal.

Polské tanky

Tahle kapitolka bude součástí nedělního koutku. Po parádní “pětce” je B.U.G.I, na rovinu, ten tank mne vůbec neoslovil. Nemá pancíř, nemá mobilitu, nemá dělo. Ani ta houfnice to nezachrání. Přeexpil jsem rychle na CS-44 a na ní se bavím, nepřekonává zábavností “Dé eso” ale dává zapomenout na “buginu”. Jsem zvědav, kam bude patřit “osmička”.

pomyslný žebříček polských tanků

  1. DS PZlnź
  2. CS-44
  3. B.U.G.I
Konec nebude patřit mně, ale perfektnímu videu

Upřímně vám mohu říct, že když jsem se na něj koukal dnes po ránu, tak jsme se lekl, že náš CC začal mutovat. Za tohle má autor videa palec nahoru.

Tak čus za týden. Kdy se podíváme na váš názor na aktualizaci 1.10

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 2 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments