Nedělní infoWorld of Tanks

Pár goldů k nedělnímu obědu

Podzim je v plném proudu a ve WoT se dějí velké věci – a my vás o nich budeme informovat ve velkém. Takže se pohodlně usaďte a pozorně čtěte! 


Kolozmetek Panhard EBR 75 (FL10)

Nová tvář na našem webu hleda_se_Dorien a jeho první počin recenze na kolové vozidlo. Doufám, že se vám recenze líbila a budete se těšit na další 😉

Foch B na vrcholku stromu

Půlka měsíce je již za námi a pořád máte možnost si vyjet Focha B s určitými bonusy a proto jsme si pro vás přichystali malou ochutnávku, co lze očekávat od tohoto francouzského stíhače tanků.

M18 Hellcat (90) na supertestu

Šestkový Hellcat na 7.tieru? Cožéééééé? Ano, čtete správně, Wargaming zkouší nějaké čachry machry s tímto legendárním stíhačem tanků. Jde o to, zda-li z něj bude prémiový tank, nebo se Hellcat přesune na 7. tier? Jó, to se musíme nechat překvapit.

Jak moc je WoT populární?

Něco málo ohledně statistiky hranosti se dozvíte v našem článku právě zde.

Konec klasického WoT launcheru

Starší hráči jistě pamatují starý klasický WoT launcher, který hru doprovází již od samého počátku a nikterak zvlášť se neměnil. Není tomu až zas tak dávno, co přišel Wargaming s nápadem svého tzv. WG centra, přes které lze spouštět všechny WG hry a do budoucna i hry třetí strany z jednoho místa. A nyní nastal ten čas, kdy po přechodné době, v níž fungoval jak WoT launcher tak i WG centrum, končí a klasický WoT launcher skončí v zapomnění.

EAT_MY_GOLDS

Brutální statpadder M2 Light a malý, líný Youtuber.