OznámeníWorld of Tanks

Trvalý přechod na WGC


Blíží se úplný přechod na WGC

Tisková zpráva uvádí postupný přechod všech regionů na WGC. První na řadě je Asia a NA, následovat budou RU a EU.

“Děláme další krok k vytvoření jednotné infrastruktury pro všechny projekty Wargaming, tímto oznamujeme přesunutí všech hráčů na platformu WGC (Wargaming Game Center). Tato změna ovlivní všechny hry a poskytne jednoduchý a pohodlný přístup ke všem produktům a službám. 

WGC umožňuje flexibilní konfiguraci aktualizace a poskytuje uživateli rychlý přístup k několika účtům, včetně přístupu účtů z jiného regionu. Služba se neustále vylepšuje a časem bude zahrnovat více funkcí a možností.

Pokud máte nápady a připomínky k WGC, kontaktujte nás a zanechte zpětnou vazbu.” 

Aktualizace bude zahájena 21.10. na výše zmíněných serverech Asia a NA. Jedná se o první vlnu, později bude změna provedena i na RU a EU. Aktualizace bude automatická, kdy starý spouštěč stáhne WGC a nainstaluje. Následně se do WGC naimportují další hry z univerza WG. Zbyde tak jediný možný způsob, jak spouštět World of Tanks.

Dle vyjádření přestává starý spouštěč vyhovovat nejnovějším technologiím. Cílem zrušení starého rozhraní je odstranění duality infrastruktury a problémy s aktualizacemi.


Mnoho lidí dodnes odmítá WGC jako zlo. Tímto mají na výběr jen dvě možnosti, přestat hrát nebo sklonit hlavy. Já centrum již nějakou dobu používám a jeho vývoj celkem pokročil. Nemám na něj ale vyhraněný názor.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments