OznámeníWorld of Tanks

Supertest: M18 (90)

Milí tankisté, polovina podzimu je za námi, ale pro M18 (90), americké TD na VII tieru, je to teprve začátek. Uvidíme, jaké má šance uspět na Supertestu!

Stručně řečeno se dá říci, že je to Hellcat, ovšem přesunutý na VII tier. 90 mm dělo dokáže průměrně udělit až 240 HP poškození. Na standardní AP munici je penetrace 167 mm, zatímco na speciální APCR munici je průbojnost až 203 mm. Rozptyl 0,35 na 100 m a čas doměření 1,7 s je celkem uspokojivý. Dohled činí 370 m.

Pojďme se podívat na jeho schopnost přežití, protože bez ohledu na to, jak dobří jste při palbě, je hlavní to, zda dokážete přežit či ne. Abyste si udrželi svých 800 HP výdrže, budete potřebovat vyniknout v pohybu a umění měnit pozice na mapě, protože pokud budete stát, váš papírový pancíř o síle 12 mm na korbě a 127 mm na věži vás nezachrání prakticky před ničím. Mobilita tohoto TD ovšem snadno vykompenzuje jeho slabý pancíř, maximální rychlost je až 72 km/h a poměr výkonu na hmotnost je 23,5 hp/t.

Sečteno a podtrženo – M18 (90) poskytuje známý typ hry pro dynamické TD, jenž je nejlepší pro přepadové role. Chcete-li tohoto Američana co nejlépe využít, zaujměte nejvýhodnější pozici (díky jeho rychlosti to není až takový problém) a poté se přizpůsobujte situaci na mapě a podporujte svůj tým na dálku.

 

Zdroj:

Sstyx

Jsem dlouholetá hráčka WoT, která ráda hledá informace a ty následně předává ostatním. Naleznete mě na FB - https://www.facebook.com/Sstyxina/ , Discordu - https://discord.gg/yUXDURh .

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments